Μήνυμα ενότητας και νίκης από το 12ο συνέδριο της ΝΔ

Με δυναμισμό και διάχυτη την πολίτικη ελπίδα που έρχεται και με βασικό σύνθημα «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ξεκινά σε μια δύσκολη πολίτικη περίοδο για τη χώρα και το λαό, το 12ο Συνέδριο της ΝΔ, της μεγάλης κέντρο δεξιάς παράταξης που εκφράζει αυθεντικά την ελληνική κοινωνία!

Της Δημοκρατικής παράταξης που καταλυτικά συνέβαλε στην ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών, στην κοινωνική πρόοδο, στην οικονομική ανάπτυξη και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, που έκλεισε πολιτικές πληγές, επαναφέροντας την Δημοκρατία, την ισονομία και την ισοπολιτεία στη χώρα, που με συνέπεια και αποφασιστικότητα υπεράσπισε και συνεχίζει να υπερασπίζει τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης που είτε από την θέση της κυβέρνησης είτε της αντιπολίτευσης συνεχώς έβαζε και συνεχίζει να βάζει πλάτη στα δύσκολα στηρίζοντας την χώρα, φέρνοντας την κανονικότητα, στηρίζοντας πάντα τα συμφέροντα του λαού, οικοδομώντας ένα αληθή κοινωνικό-οικονομικό μοντέλο ανάπτυξη για την ευημερία της χώρας .

Το 12ο συνέδριο της ΝΔ αποτυπώνει την δύναμη της ενότητας και της αλήθειας. Σηματοδοτεί την νίκη κατά του λαϊκισμού και την αρχή του αγώνα για την επερχόμενη πολιτική αλλαγή, μια αλλαγή που θα φέρει την ΝΔ και τον Πρόεδρο της Κ. Μητσοτάκη στην εξουσία και την ελπίδα, την κανονικότητα και την ευημερία στη χώρα και στο λαό.

Β. Παπαδάκης
Νοσηλευτής –Οικονομολόγος
Υπεύθυνος Τομέα Υγείας ΝΟΔΕ Ηρακλείου
Σύνεδρος 12ου Συνεδρίου ΝΔ

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!