Η μικρούλα ήταν βιαστική και ήρθε στη ζωή τα ξημερώματα των Θεοφανίων

Η μικρούλα ήταν βιαστική και ήρθε στη ζωή τα ξημερώματα των Θεοφανίων

Μεγάλη χαρά προκάλεσε ο ερχομός μιας βιαστικής μικρούλας στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων ανήμερα των Θεοφανίων, προκαλώντας στο προσωπικό του την πιο ευχάριστη αναστάτωση.

Το μωράκι γεννήθηκε τα ξημερώματα στο Κέντρο Υγείας, χαίρει άκρας υγείας και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Οι εφημερεύοντες έφεραν σε πέρας τον τοκετό προκαλώντας αισθήματα χαράς και ικανοποίησης.

Στο γεγονός αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης επισημαίνοντας τα εξής:

“Άλλη μία μέρα χαράς για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Κρήτη μας, σήμερα τα ξημερώματα, ανήμερα των Θεοφανίων!
Στο Κέντρο Υγείας Τζερμίαδου Λασιθίου οι συνάδελφοι έφεραν εις πέρας ένα τοκετό με επιτυχία, φέρνοντας στην ζωή ένα κοριτσάκι, όπου και μετά την υστεροτοκία μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους και για τον προβλεπόμενο έλεγχο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου!
Θερμά συγχαρητήρια στον Φιλιππίδη Αντώνη Διευθυντή Γενικής Ιατρικής, στον Λαμπράκη Γιώργο Αγροτικό Ιατρό, στην Μαία μας Αιλαμακη Καίτη και την Νοσηλεύτρια μας Αγοργιωτάκη Δήμητρα, οι οποίοι εφημέρευαν! Μπράβο και στην Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ.Γουγουρέλα Έφη για όλα!
Μόνο αίσθημα που προκαλείται είναι η υπερηφάνεια για όλους τους Υγειονομικούς μας που καθημερινά ανταποκρίνονται επάξια σε όποια ανάγκη Υγείας προκύψει στους συμπολίτες μας, σε όλες τις δομές Υγείας είτε είναι Νοσοκομεία είτε στην Πρωτοβάθμια, από άκρη σε άκρη του τόπου μας!
Στους γονείς ευχόμαστε να σας ζήσει, να την χαίρεστε, να είναι υγιής και καλότυχη στην ζωή της!”

Στο ευτυχές γεγονός αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, κ. Γιάννης Στεφανάκης:

Χαρμόσυνα τα νέα σήμερα ανήμερα των Θεοφανείων για το Λασίθι. Πρώτη γέννηση μωρού στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων, με πολλούς συμβολισμούς.
Η οικογένεια του Δημήτρη Χ. Χριστοφάκη απέκτησε νέο μέλος, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι ξημερώματα των Θεοφανείων. Δημήτρη -Στέλλα να σας ζήσει, καλή ανατροφή!!
Συγχαρητήρια στους γιατρούς του Κέντρου Υγείας και στο προσωπικό του, που καθημερινά με τον επαγγελματισμό και την επιστημονική τους κατάρτιση, αποδεικνύουν ότι οι πρωτοβάθμιες δομές υγείας όχι μόνον σώζουν αλλά και χαρίζουν ζωές, στους περήφανους ορεινούς όγκους της Κρήτης.
Χρόνια πολλά, φώτιση, αγάπη, υγεία και πάντα χαρμόσυνα νέα σε όλους.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το τρίτο μωρό που έρχεται στην ζωή στην Κρήτη από Υγειονομικούς των Κέντρων Υγείας, μετά από το τοκετό στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καστελλίου Ηρακλείου και μετά από τον τοκετό στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, το τελευταίο μήνα!

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *