Μερικές σκέψεις για την αυτοδιοίκηση μετά τις εκλογές

Μερικές σκέψεις για την αυτοδιοίκηση μετά τις εκλογές

Γράφει ο Νίκος Γκοντές του Προδρόμου*

Οι Δημοτικές εκλογές πέρασαν. Από διαφωνίες και συμφωνίες από υποψήφιους, από ευχαριστημένους και μη. Στις εκλογές ακούς πολλά που προσωπικά με έκαναν να νιώσω απορία τώρα που ήμουν υποψήφιος. Πρώτον η νοοτροπία του να μην μιλάς γιατί είναι καλύτερα, ενώ εγώ θέλω και να ακούω και να μιλάω γιατί έτσι θα μπορεί να λυθεί και ένα πρόβλημα. Δεύτερον να μην λέω την κομματική νου ταυτότητα, σαν πως δεν την ξέρουν και γενικά να σιωπήσω για να κερδίσω ψήφους. Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία υπάρχει.

Στην εκλογική διαδικασία όταν μπεις μπορείς να καταλάβεις πολλά. Είναι ο ανταγωνισμός για την πρωτιά βλέπεις! Σε αυτό έχω και την διαφωνία μου γιατί εγώ ενώ βγήκα δεύτερος και μάλιστα με ελάχιστη διαφορά θέλω να δικαιώσω τον κόσμο που με ψήφισε. Θέλω να δουλέψω για το χωριό που ζω και αγαπώ.Προσωπικά έχω αποδείξει και από το παρελθόν ότι και τελευταίος να ήμουν είμαι παρών στον τόπο που ζω! Δεν είμαι όμως δεδομένος όπως μπορούν να υποθέσουν μερικοί, ούτε υποχρεωμένος. Το κάνω επειδή το θέλω ανιδιοτελώς και γενικά από ανέκαθεν είμαι ένας ενεργός και ανήσυχος πολίτης κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξω, το έχω στο dna μου. Αυτό ξεκίνησα να κάνω άμεσα από την πρώτη του Μήνα ως αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου και δε σας κρύβω ότι κάποιους τους ενόχλησε. Στις τελευταίες βέβαια εκλογές ένας σημαντικός λόγος που με έκανε να κατέβω υποψήφιος είναι πως κατάλαβα στα 45 μου ότι δεν είναι υγιές να συμφωνώ με όλους! Αυτό ισχύει και πριν εκλογές και μετά ιδιαίτερα όταν είσαι ενεργός!

Μέσα λοιπόν από την εκλογική διαδικασία που κάποιοι ίσως δεν ήθελαν να είμαι.. αντίστοιχα κάποιοι άλλοι με κατέταξαν στην δεύτερη θέση αυτή του αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου.

Από αυτή τη θέση και τις δυνατότητες που έχει θα παλέψω για τα χωριά μας αλλά και πέραν των αρμοδιοτήτων που έχω θα συμμετέχω θα ενδιαφέρομαι και θα κάνω πράξεις όσα περισσότερα μπορώ με ότι δυνατότητες έχω και πιστέψτε με έχω πολλές!

Νικόλαος Γκοντές του Προδρόμου
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου Μονοφατσίου και προπάντων ενεργός και ανήσυχος πολίτης!

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *