Μαζικές παραιτήσεις βασικών στελεχών στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων!

Μαζικές παραιτήσεις βασικών στελεχών στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων!

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν ισχυρά πρόσωπα του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, με την κατάσταση να θεωρείται «εκρηκτική» ειδικότερα φέτος, που είναι και χρονιά εκλογών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυναμικά στελέχη, τα οποία και έδωσαν την ευκαιρία στον Δήμαρχο Μανώλη Κοκοσάλη να ηγείται ενός από τους πιο μεγάλους Δήμους του Νομού Ηρακλείου, φαίνεται να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και ένας ένας ζητούν την ανεξαρτητοποίηση τους, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες, λίγους μήνες πριν τις εκλογές!

Άτομα τα οποία βρέθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων των πολιτών… αποχαιρετούν τη θέση τους στο πλευρό του Δημάρχου, υποβάλλοντας τη παραίτηση τους, ζητώντας την ανεξαρτητοποίηση τους, με τους επόμενους μήνες να είναι εξαιρετικά κρίσιμοι, λίγους μήνες πριν τις εκλογές!

Πρόκειται για τον πρώτο σε ψήφους της Δημοτικής Ενότητας Αστερουσίων, πρώτο σε ψήφους της Δημοτικής ενότητας Νίκου Καζαντζάκη και ένα ισχυρό πρόσωπο, γιατρός στο επάγγελμα, όλοι της συμπολίτευσης, κατέθεσαν τις αιτήσεις τους για ανεξαρτητοποίηση ενώ έπεται συνέχεια στις αιτήσεις από τον πρώτο σε ψήφους αιρετό των Αρχανών.

Ενεργοί στο ρόλο τους, με πολύ κόσμο πίσω τους και όλα δείχνουν πως το 2023 θα είναι η χρονιά των ανατροπών στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων…

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *