Μάθε να προσφέρεις – Στελίνα Αντουλινάκη, Ψυχολόγος

Μάθε να προσφέρεις – Στελίνα Αντουλινάκη, Ψυχολόγος

Η αγάπη για το διπλανό σου είναι ένα από τα βασικότερα συναισθήματα που θα σε οδηγήσει στην προσφορά και τη βοήθεια. Μπορείς να την εκφράζεις και να τη μοιράζεσαι με το δικό σου τρόπο.. όποτε μπορείς και όσο μπορείς.. Μα μην ξεχνάς πως για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα εσύ ο ίδιος να αγαπάς τον εαυτό σου.

Πως όμως θα νιώσεις πλούσιος συναισθηματικά ;
Μάθε να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα.
Ξεκινά από σήμερα!

Δώσε το ρούχο που δε σου κάνει πια και το έχεις χωμένο στη ντουλάπα, ένα παιχνίδι που δε θα παίξει άλλο το παιδί σου, συσκευές που συγκεντρώνεις στο σπίτι σου αλλά δεν έχεις σκοπό να τις ξαναχρησιμοποιήσεις. Ίσως όλα αυτά φανούν πολύ χρήσιμα σε κάποιον άλλον. Δώσε χωρίς να το ξέρει κανείς..δεν χρειάζεται..το θέμα είναι να το κάνεις για σένα!

Προσφορά όμως δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά. Αφιέρωσε λίγο από το χρόνο που σου περισσεύει και ασχολήσου με την εθελοντική δραστηριότητα. Ξέρεις πόσο ωραίο είναι να δίνεις σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη; Θα εκπλαγείς από το πόσο μεγάλη χαρά και ικανοποίηση θα νιώσεις και πόση επίδραση θα έχει τελικά μια τέτοια κίνηση και στη δική σου ζωή.

Δε θα γίνεις πιο φτωχός με το να προσφέρεις, μη φοβάσαι, αντιθέτως, να θυμάσαι πως όσα δώσεις θα σου επιστραφούν με το παραπάνω!

*Facebook: Στελίνα Αντουλινάκη – Ψυχολόγος
*YouTube: Στελίνα Αντουλινάκη

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας
Κοινοποίηση

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *