Κούλουμα στο Ροτάσι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων

Κούλουμα στο Ροτάσι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων

Με κέφι, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα Δημοτική Αρχή Αρχανών Αστερουσίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ροτασίου ” Το Ρύτιον” και πλήθος κόσμου γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα στο Ροτάσι.​

Ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων και η Δημοτική Αρχή όπως επίσης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, αντάλλαξαν ευχές για καλή σαρακοστή, υγεία και χαρά.

Ο Δήμαρχος Κ. Κοκοσάλης Μανώλης δήλωσε:

​ «Γιορτάζουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα, την Καθαρά Δευτέρα.​ Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν στο να στηθεί και φέτος αυτή η γιορτή, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να μας ψυχαγωγήσουν και να μας διασκεδάσουν».​

​Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Επιτροπάκης Γεώργιος δήλωσε:​

«Καλή Σαρακοστή με Υγεία.Με εκδηλώσεις όπως η σημερινή γινόμαστε ​ μια παρέα, γλεντάμε μαζί και δείχνουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον​ άλλο.Ευχαριστούμε τους Δημότες μας για την παρουσία τους σε ολες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων, ο Πολιτιστικός Συλλογος Ροτασίου και η ΚΕΔΑΑ. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν:οι​ Αντιδήμαρχοι οι δημοτικοί συμβουλοι, οι προέδροι των τοπικών κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!