Κούλουμα στο Ροτάσι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων

Κούλουμα στο Ροτάσι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων

Με κέφι, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα Δημοτική Αρχή Αρχανών Αστερουσίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ροτασίου ” Το Ρύτιον” και πλήθος κόσμου γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα στο Ροτάσι.​

Ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων και η Δημοτική Αρχή όπως επίσης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, αντάλλαξαν ευχές για καλή σαρακοστή, υγεία και χαρά.

Ο Δήμαρχος Κ. Κοκοσάλης Μανώλης δήλωσε:

​ «Γιορτάζουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα, την Καθαρά Δευτέρα.​ Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν στο να στηθεί και φέτος αυτή η γιορτή, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να μας ψυχαγωγήσουν και να μας διασκεδάσουν».​

​Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Επιτροπάκης Γεώργιος δήλωσε:​

«Καλή Σαρακοστή με Υγεία.Με εκδηλώσεις όπως η σημερινή γινόμαστε ​ μια παρέα, γλεντάμε μαζί και δείχνουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον​ άλλο.Ευχαριστούμε τους Δημότες μας για την παρουσία τους σε ολες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων, ο Πολιτιστικός Συλλογος Ροτασίου και η ΚΕΔΑΑ. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν:οι​ Αντιδήμαρχοι οι δημοτικοί συμβουλοι, οι προέδροι των τοπικών κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Απαγορεύεται η αντιγραφή