Καθαριότητα  στην Λοφούπολη απο το νέο Δ.Σ.

Καθαριότητα στην Λοφούπολη απο το νέο Δ.Σ.

Η σχετική ανακοίνωση με φωτογραφικό υλικό από την σελίδα Όψεις του Ηρακλείου στο facebook

Ο οικισμός Λοφούπολης βρίσκεται λίγο έξω από το Ηράκλειο και λίγο πριν της Μαλάδες !!

Σήμερα Κυριακή 4/11/2018 και αμέσως μετά την θεία λειτουργία στην ενορία μας, εθελοντές του οικισμού κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νέου Δ.Σ. με πρόεδρο τον Μηνά Κατρά με σκοπό την καθαριότητα του !!!

Με διάφορα εργαλεία που έφερε ο καθένας μαζί του, βοήθησαν όλοι για ένα παράδειγμα προς μίμηση, με ένα αποτέλεσμα θετικό για όλους τους μονίμους κατοίκους της περιοχής μας, ακόμα και περαστικούς !!

Με όπλα μας…. φορτηγά μεγάλα και μικρά… φορτωτάκια…. αγροτικά φορτηγάκια…. αλλά και… τσάπες, σκαλιστήρια, σκαπέτια, φτυάρια, τσουγκράνες, αλυσοπρίονα, κλαδευτήρια, σκούπες και φαράσια… και με σύμμαχο το κέφι και την διάθεση για εθελοντισμό η δυναμική ομάδα μας σήμερα έφερε εις πέρας όλες της εργασίες καθαριότητας με απόλυτη επιτυχία !!

Το αποτέλεσμα αυτής της δράσης έδωσε ικανοποίηση σε όλους τους συμμετέχοντες μιας και η Λοφούπολη απέκτησε ξανά μια όμορφη εικόνα !!!
Στο τέλος των εργασιών βρεθήκαμε όλοι μαζί στο ταβερνάκι “Λοφούπολη” για την… απαραίτητη κρασοκατάνυξη, καταστρώνοντας τα επόμενα σχέδια !!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα !!!

…..Γιατί ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής και η φροντίδα για το συνάνθρωπο τρόπος σκέψης !!!

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!