Κ. Μοχιανάκης: Πίσω από την απόφαση υπάρχουν κάποιοι που βίωσαν τα προβλήματά μας

Κ. Μοχιανάκης: Πίσω από την απόφαση υπάρχουν κάποιοι που βίωσαν τα προβλήματά μας

Με βάση την σημαντική απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης για την προμήθεια 14 Ασθενοφόρων για την κάλυψη των αναγκών των Κέντρων Υγείας στην Κρήτη και από την θέση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Σωματείου Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρου οφείλω να αναφερθώ στο ιστορικό αυτής της απόφασης.

Στις 31/07/20 σε προγραμματισμένω ραντεβού μου στην 7η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ με θέμα που αφορούσαν τον κλάδο μας εξετάσαμε και την δυνατότητα αντικατάστασης του στόλου των ασθενοφόρων.‌

Οφείλω να πω ότι ήταν στον προγραμματισμό της Διοίκησης απλά έπρεπε να εξετάσουμε τον αριθμό των Ασθενοφόρων και βασικά να είναι 4Χ4 λόγο του δύσβατου της ευρύτερης περιφέρειας βασικό στοιχείο για την προσβασιμότητα τους.

Μετά από ενδελεχή και προσεκτικό έλεγχο σε όλα τα Κέντρα Υγείας της Κρήτης με τον υποδιοικητή υπεύθυνο για τα Κέντρα Υγείας κ. Δημήτρη Αγαπίου αποφασίσαμε με βάση την παλαιότητα του στόλου και των προβλημάτων που παρουσίαζαν να προτείνουμε στην Διοικήτρια κ. Λένα Μπορμπουδάκη όπου και το δέχτηκε άμεσα την προώθηση του αιτήματος (η σχετική κοινοποίηση μου εκείνη την ημέρα 31/07/20).

Έτσι αποφασίστηκε από την Διοίκηση η άμεση προώθηση του αιτήματος της αντικατάστασης των Ασθενοφόρων στους αρμόδιους φορείς.

Γιατί πραγματικά πίσω από κάθε απόφαση υπάρχουν εμπλεκόμενοι φορείς που έχουν βιώσει τα προβλήματα και έχουν αγωνιστεί για το καλύτερο και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

(ο κ. Κώστας Μοχιανάκης είναι πρόεδρος του Σωματείου Διασωστών Κέντρων Υγείας Κρήτης)

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *