Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

γράφει ο Νίκος Προδρόμου Γκοντές

Αγαπητοί φίλοι, γνωστοί, αναγνώστες του διαδικτύου… Βρισκόμαστε σε μία  εξέλιξη που μας φέρει αντιμέτωπους με μία εξάπλωση ενός ιού που είδαμε τι έχει προκαλέσει ήδη σε άλλε χώρες…. Αρχικά θεωρώ ότι δεν το πήρε κανείς στα σοβαρά αλλά στην συνέχεια παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τους Θανάτους στις υπόλοιπες χώρες οι περισσότεροι το καταλάβαμε.

Το κράτος ωστόσο αντέδρασε άμεσα με προειδοποιητικά sms αρχικά που μπορεί να μας τρόμαξαν αλλά τελικά μάλλον έτσι έπρεπε! Αρχικά ακυρώθηκαν τα καρναβάλια που πολύς κόσμος αψήφισε και βγήκε σε διάφορες πόλεις και χόρευε στους δρόμους σαν να μην τρέχει τίποτα. Έπειτα έκλεισαν σχολεία,  μετά τα μαγαζιά εστίασης και απόψε διαβάζω οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά. Έγιναν διάφορα σποτ σε ράδιο τηλεόραδη και social media. Όπως φαίνεται και αν επιδεινωθεί το πρόβλημα ίσως χρειαστεί να γίνουν και άλλες απαγορεύσεις τις επόμενες ημέρες.

Εδώ όμως θέλω να σταθώ στο κομμάτι της ευθύνης που αναλογεί καθένα μας. Εφόσον έχει βουίξει ο κόσμος, εφόσον βλέπουμε τι έχει συμβεί σε άλλες χώρες σε χειρότερο βαθμό και εφόσον εμείς θέλουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα…. τι πρέπει να γίνει; Μα φυσικά να κρατήσουμε μια υπεύθυνη στάση! Να υπακούσουμε έστω μία φορά και να τηρήσουμε τους κανόνες και τις εντολές του κράτους και του Υπουργείου Υγείας! Να σεβαστούμε τον εαυτό μας αρχικά, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, να σεβαστούμε την ζωή!

Θα το παλέψουμε όλοι μαζί και θα περάσει και αυτό το κακό που μας βρήκε..

Αγαπητοί γνωστοί και φίλοι. Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας
Κοινοποίηση

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120