Ηράκλειο: Αύριο η απολογία του 30χρονου που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 28χρονης συζύγου του

dikastiko megaro Irakleiou 1

Προθεσμία ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια Ηράκλειο ο 30χρονος άντρας που διώκεται ποινικά για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση εναντίον της 28χρονης συζύγου του μπροστά στα μάτια των τριών από τα τέσσερα παιδιά τους, το απόγευμα του Σαββάτου στην Παντάνασσα Ηρακλείου.

Με την 28χρονη γυναίκα να αναρρώνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και να επανακτά τη μνήμη της μετά τη περιτραυματική αμνησία που υπέστη, καταλυτική θεωρείται η κατάθεσή της, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες τραυματισμού της. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Διονύσης Βέρρας, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, αφού θα έχει καταθέσει στις αστυνομικές αρχές και η 28χρονη. Καθώς η ανακρίτρια έδωσε προθεσμία μέχρι αύριο Τετάρτη, θεωρείται βέβαιο ότι αν δεν έχει καταθέσει η 28χρονη, ο συνήγορος του κατηγορουμένου θα ζητήσει νέα προθεσμία, εξαντλώντας τα περιθώρια που δίνει ο νόμος.

Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου τα μέτρα είναι δρακόντεια, εξαιτίας και της δίκης που διεξάγεται για τη δολοφονία του 3χρονου Άγγελου τον Ιανουάριο του 2025, και ο 28χρονος οδηγήθηκε στο κτίριο από την πλαϊνή πόρτα.

http://www.ertnews.gr

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

About cretapress

Ειδησεογραφικό site Τηλ. Επικοινωνίας 2810 203500

View all posts by cretapress