Η αλαζονεία ενός Συριζαίου που για αυτόν οι νεκροί είναι Μαλ…κίες!

Η αλαζονεία ενός Συριζαίου που για αυτόν οι νεκροί είναι Μαλ…κίες!

Γράφει ο Νίκος Γκοντές

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ή έχουμε πει οι ίδιοι οτι όλοι είναι το ίδιο αλλά αυτό δεν ισχύει!

Ενώ καθημερινά συνεχίζεται το δράμα με 91 πλέον νεκρούς και δεκάδες αγνοούμενους και έχοντας αποτύχει παταγωδώς η πολιτική των Συριζανελ το μόνο που βλέπει κανείς σε προφίλ τους στα social, ειδικά των Συριζαίων, είναι η ειρωνεία ο πανικός και έπειτα οι διαγραφές.

Αυτές τις ημέρες και ενώ η ψυχή και η καρδιά μου ξέρουν τι έχω νιώσει προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία των σχολίων.. Δεν άντεξα όμως απόψε βλέποντας συνεχώς σχόλια ανεύθυνα και ειρωνικά.

Εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν απαντώντας σε ένα σχόλιο που είδα και μιλούσε ειρωνικά για όλα τα άλλα κόμματα  πλην Συριζανελ είπα: <<-Το θράσος σας δεν έχει όρια! Ντροπή σας!>> αναφερόμενος φυσικά στα τελευταία γεγονότα…..

Η απάντηση που δέχτηκα ήταν σε μορφή απειλής που έλεγε <<Πρόσεχε τα λόγια σου>> αλλά εδώ είναι τώρα το ποιο σημαντικό!

Μετά το <<Πρόσεχε τα λόγια σου>> είπε <<Βρες αλλού για μαλακίες!>>

Δηλαδή για ένα Συριζαιο και μάλιστα εκλεγμένο στην τοπική αυτοδιοίκηση αυτά που ζούμε αυτές τις ημέρες είναι μαλακίες!!!

Η δικιά  μου απάντηση όπως βλέπετε λέει  <<απειλες αλλού>>

Όσο για το επόμενο βήμα;

Οτι ποιο απλό για ενα Συριζαίο…

Έκανε διαγραφή τα σχόλια μου και εμένα

Η ουσία είναι ότι έρχεται η διαγραφή τους μια και καλή….

 

 

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!