Ευχαριστήριο από τους συγγενείς της Αικατερίνης Αναστασάκη (Καντώ)

Ευχαριστήριο από τους συγγενείς της Αικατερίνης Αναστασάκη (Καντώ)

Η απώλεια της αγαπημένης μας Καντώς Αναστασάκη θλίβει όλους εμάς τους συγγενείς της, αφού η ισχυρή προσωπικότητα της και ο αψεγάδιαστος χαρακτήρας της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στις ζωές όλων μας!

Σημαντική όμως θα είναι και η απουσία της από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας την οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών με αγάπη και αυταπάρνηση γεγονός που αναγνωρίστηκε από μία πλειάδα στελεχών της πολιτικής ηγεσίας προεξέχοντος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη οι οποίοι και απέστειλαν συλλυπητήριες ανακοινώνεις και θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς.

Επίσης ευχαριστούμε τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον βουλευτή Μάξιμο Σενετάκη, την τοπική ΝΔ του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και την ΝΟΔΕ που μέσω του προέδρου της Βαγγέλη Καρκανάκη γνωστοποίησε την κάλυψη των εξόδων της κηδείας, τιμής ένεκεν στη μνήμη της αγαπημένης μας Καντώς.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους Δημάρχους Αρχανών Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη και Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο και τον πολιτευτή Γιώργο Ματαλιωτάκη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην πολιτεύτρια Θεανώ Βρέντζου

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας
Κοινοποίηση

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120