Εθελοντικός Καθαρισμός στην παραλία Καρτερού από τον όμιλο Παπαδόκωστα

Εθελοντικός Καθαρισμός στην παραλία Καρτερού από τον όμιλο Παπαδόκωστα

Ο Όμιλος Παπαδόκωστα, κλείνει τη φετινή χρονιά με μια δράση παραδειγματική.

Στα λίγα χρόνια λειτουργίας του αποδεικνύει την αγάπη και τον σεβασμό στην παράδοση του τόπου μας,μέσω των ποικίλων δράσεων του. Αυτή τη φορά, έρχεται να μας υπενθυμίσει το σεβασμό στο περιβάλλον, στο χώρο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Διοργανώνει,λοιπόν, την Κυριακή 29 Ιουλίου και ώρα 17.00 δράση καθαρισμού της Δημοτικής ακτής Καρτερού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και της Δ.Ε.Π.Τ.Α.Η Α.Ε Ο.Τ.Α.

Υπεύθυνος της δράσης αυτής ο μαθητής του ομίλου και ενεργός δύτης κύριος Κώστας Σκεπάρνης, ο οποίος μαζί με τον πάντα ευαισθητοποιημένο ιδρυτή του ομίλου, κύριο Παπαδάκη Κωστή, γνωστό ως Παπαδόκωστα, θέλησαν να συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στην τόνωση του αισθήματος της εθελοντικής εργασίας,αλλά και στον καλλωπισμό ενός χώρου που την περιοδικό του καλοκαιριού, επισκέπτονται συχνά μικροί και μεγάλοι. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή σε ένα ακό

μα δείγμα πολιτισμού. Με εκτίμηση, Όμιλος Παπαδόκωστα

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!