Επίσκεψη του Υποφηφίου Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Επιτροπάκη Γιώργου στο Κέντρο Υγείας Χάρακα

Επίσκεψη του Υποφηφίου Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Επιτροπάκη Γιώργου στο Κέντρο Υγείας Χάρακα

Την ευκαιρία να συζητήσει σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας που αφορούν στην ενδοχώρα είχε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Επιτροπάκης. Κάτα τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα. Ο κ. Επιτροπάκης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Δουλγεράκη Εμμανουήλ,τους γιατρούς και το υγειονομικό & διοικητικό προσωπικό.

Στο διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Επιτροπάκης δήλωσε πως είναι γνωστά τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι δομές της Περιφέρειας τονίζοντας ωστόσο πως έχουν καταβληθεί τεράστιες προσπάθειες προς την κατεύθυνση τόσο ενίσχυσης του υφιστάμενου προσωπικού όσο και αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υποδομών.

“”Ειδικότερα στο κέντρο Υγείας Χάρακα είναι άμεση Προτεραιότητα η προκήρυξη και κάλυψη των κενών θέσεων ιατρών,που ναι μεν είναι τυπική διαδικασία αλλά πρέπει να γίνει άμεσα”” όπως δήλωσε ο κ.Επιτροπάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής έκανε σαφές πως η Πρωτοβάθμια Υγεία αποτελεί προτεραιότητα και προς την κατεύθυνση αυτή κινείται ήδη η 7η Υγειονομική Περιφέρεια κρήτης.

Ο κ. Επιτροπάκης τόνισε επίσης ότι προτεραιότητα αποτελεί η αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας σε επίπεδο υποδομών , Μέσων και προσωπικού.

«Θεωρούμε ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αναβαθμισμένη και αξιοπρεπή δημόσια υγεία και στην κατεύθυνση αυτή έχουμε κάνει ήδη αρκετά βήματα προόδου.Και επειδή η πρόληψη έχει τεράστια αξία για τη Δημόσια Υγεία, είναι σημαντικό να ενισχυθεί ένα πλάνο δωρεάν ιατρικών εξετάσεων για μια σειρά νοσημάτων που θα συμβάλει όχι μόνο στην πρόληψη αυτή κάθε αυτή, αλλά και στην αποσυμπίεση του συστήματος Υγείας»….
δήλωσε ο κ. Επιτροπάκης.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *