Επίσκεψη Σενετάκη στο εργοτάξιο του Αεροδρομίου Καστελίου

Επίσκεψη Σενετάκη στο εργοτάξιο του Αεροδρομίου Καστελίου

Την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι τα έργα για την κατασκευή του αεροδρομίου του Καστελίου προχωρούν με ταχύτερους από τους αναμενόμενους ρυθμούς, είχε ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης κατά την επίσκεψη του στο Καστέλι.

Ο κ. Σενετάκης περιηγήθηκε στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου και ο συντονιστής του έργου Γιάννης Σμαραγδάκης της εταιρίας ΤΕΡΝΑ τον ενημέρωσε αναλυτικά για την πρόοδο των εργασιών.​

Παράλληλα, ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους μηχανικούς συναδέλφους του Ελένη Πετρουγάκη και Μανώλη Χαριτάκη από την εταιρία Hill Housing η οποία επιβλέπει το έργο για λογαριασμό του Δημοσίου.​

Στη συνέχεια ο κ. Σενετάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μίνωα Πεδιάδος Μανώλη Φραγκάκη και Αντιδήμαρχο οικονομικών και αναπτυξιακού προγραμματισμού Μανώλη Σμυρνάκη. Μαζί συζήτησαν για την αναπτυξιακή πνοή που θα δώσει το έργο, όχι μόνο στην περιοχή του Δήμου, αλλά στην Κρήτη ευρύτερα.

Ο βουλευτής διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι παρακολουθεί και θα παρακολουθεί το έργο από κοντά. Και όπως εξαρχής συνέβαλε στην καλύτερη συνεργασία και σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ώστε το έργο να προχωρήσει απρόσκοπτα, έτσι θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα, ώστε να ολοκληρωθεί εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *