Η ενεργειακή κρίση μας διαλύει…

Η ενεργειακή κρίση μας διαλύει…

Γράφει ο Νίκος Γκοντές.

Η καθημερινή ζωή για έναν μικρομεσαίο ούτως ή άλλως ήταν πάντα δύσκολη. Θεωρώ ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας σε αυτή την κατηγορία το ζεί ακόμα πιο έντονα. Ζούμε δυόμισι και πλέον χρόνια με τον κορονοϊό στην πλάτη που άλλαξε τα πάντα στην ζωή μας.

Επιμένω για τον ελεύθερο επαγγελματία γιατί είμαι και εγώ και το ζω αυτό. Όσο κρατάει η πανδημία για εμάς οι υποχρεώσεις παρέμειναν όπως ισχύει πάντα. Πρέπει να δουλέψεις για να βγάλεις. Δεν έχεις το μηνιάτικο όσο και να είναι αυτό που θα έρθει κάθε μήνα. Αυτό βέβαια στο θέμα της πανδημίας μας επηρέασε όλους εφόσον ήρθαν τα πάνω κάτω.

Μιας και αναφέρθηκα και στο μηνιάτικο η κρίση και εκεί έχει να κάνει με το κύμα ακριβείας. Εξαρτάται βέβαια που δουλεύει κανείς γιατί υπάρχουν και καλά μηνιάτικα.

Σειρά μετά τη πανδημία έχει λοιπόν τώρα το κύμα ακριβείας και η λεγόμενη ενεργειακή κρίση της οποίας το τίμημα το πληρώνουμε κάθε μέρα και ακριβότερα. Ζούμε σε μια χώρα που είναι όλα άνισα. Είτε ελεύθερο επάγγελμα κάνουμε είτε μηνιάτικο παίρνουμε δεν συμβαδίζει με την καθημερινότητα μας.

Για το ελεύθερο επάγγελμα μπορεί να σας το τονίζω έντονα αλλά εγώ στην δουλειά μου μόνο που δεν κοιμάμαι ακόμα…. Και αυτό είναι άδικο! Γιατί οι ώρες που εργάζομαι δηλαδή έτσι ώστε να επιβιώσει και η επιχείρηση και εγώ είναι απίστευτες.

Ας πούμε βέβαια ότι ο καθένας ξέρει τα δικά του αλλά κοινός παρονομαστής για όλους μας είναι η καθημερινή αύξηση στα πάντα. Λογαριασμοί, καύσιμα, τρόφιμα και πολλά άλλα έχουν πλέον ξεφύγει. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που βγάζει κάποιος ότι δουλειά και να κάνει. Πλέον δεν μπορεί κάποιος να βγάλει τα προς το ζην!

Μαθηματικά δηλαδή η ενεργειακή αυτή κρίση μας διαλύει… δεν θα αντέξουμε για πολύ. Αυτοί που μας τα παίρνουν πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να μπορούμε να τα βγάζουμε για να τα παίρνουν. Προς το παρόν το καταφέρναμε μέχρι τώρα. Όμως αυτό αρχίζει να μας διαλύει. Εάν δεν γίνει κάτι οδηγούμαστε σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *