Αναζήτηση Ειδήσεων
Ένας Λευτέρης τελικά φέρνει την άνοιξη!

Ένας Λευτέρης τελικά φέρνει την άνοιξη!

Γράφει ο Αιμίλιος Παττακός*

Ο πάλαι ποτέ πράσινος νομός Ηρακλείου και πρόσφατα ροζ από τα αποτελέσματα των εκλογών του 2015 και την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ , δείχνει ότι παίρνει φιλελεύθερη στροφή και ο χάρτης βάφεται γαλάζιος , κάτι που στο παρελθόν αποτελούσε όνειρο θερινής νυκτός.

Η ΝΔ εκφραζόμενη σε μεγάλο βαθμό από το γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενακη , τους πολιτευτές παλιούς νεότερους και τους πρόσφατα ανακοινωμενους υποψηφίους που προσέρχονται και από διαφορετικούς της ΝΔ χώρους σηματοδοτούν άνοιγμα στην κοινωνία και διεύρυνση της εκλογικής επιρροής του κόμματος.
Συγχρόνως η οργανωτική δομή του κόμματος που εκφράζεται από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ.Καρκανακη και τους συνεργάτες του , όπως και οι οργανώσεις δημτο που βρίσκονται εντός και εκτός των τειχών επικοινωνούν καθημερινά το μήνυμα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Ο τρόπος όμως έκφρασης αυτής της δυναμικής γίνεται με εξωστρέφεια με την οργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων.
Αυτές οι δράσεις ξεκίνησαν ήδη με την αρχή του έτους.
Ξεκίνημα έγινε με τη μεγάλη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με την επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής πίτας με κεντρικό ομιλητή και καλεσμένο τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και με την παρουσία ευρωβουλευτών , βουλευτών , πολιτευτών , στελεχών και ανθρώπων που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τα δύσκολα χρόνια της παράταξης.
Η παρουσία του απλού κόσμου της φιλελεύθερης παράταξης περίπου 2.500 με τον παλμό και τον ενθουσιασμό του έδωσε ισχυρό μήνυμα συμπαράστασης στον αρχηγό του κόμματος .
Υποδέχθηκε και γνώρισε τον υποψήφιο του κόμματος για την Περιφέρεια Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη ο οποίος στο βάπτισμα του πυρός άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Άκουσε τον πρόεδρο του κόμματος να ξεδιπλώνει όλες τις πτυχές του προγράμματος και ειδικότερα για την Κρήτη που έχει μείνει πίσω σε αναπτυξιακά έργα.
Ακολούθησε η εκδήλωση για την κοπή πίτας στη Χερσόνησο με την παρουσία του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενακη , πολιτευτών όλου του νομού, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη ,υποψηφίους περιφερειακούς συμβουλους και με εκλεκτή καλεσμένη ομιλήτρια την κα. Ελίζα Βοζεμπεργκ.
Παρά πολύς κόσμος από την ευρύτερη περιοχή τίμησε με την παρουσία του τους εκλεκτούς καλεσμένους μέσα σε ενθουσιασμό και γιορτινή ατμόσφαιρα.
Αυτό όμως που έδειξε την εξωστρέφεια και τη δυναμική του κόμματος ήταν οι θεματικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ανά το νομό καλύπτοντας γεωγραφικά όλες τα μήκη και πλάτη του Ηρακλείου.
Γίνονται υπό την αιγίδα και φροντίδα του ίδιου του γραμματέα Λ.Αυγενακη περνώντας το μήνυμα του κόμματος σε όλη την κοινωνία.
Οι παρουσίες κορυφαίων στελεχών , και εξειδικευμένων ανάλογα με το θέμα που είχαν να αναπτύξουν , έδωσαν από την αρχή σοβαρότητα και αξία στις εκδηλώσεις που έγιναν και γίνονται στην περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.
Οργωθηκε και οργωνεται ολόκληρος ο νομός με πολλές εκδηλώσεις σε πολλά χωριά και κωμοπόλεις της ενδοχώρας και μετέφεραν το μήνυμά της αυριανής Κυβέρνησης της ΝΔ.
Σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών, είχαμε εκδήλωση στο Ηράκλειο και στη Βιαννο που αφορούσε την Υγεία . Μεγάλη εκδήλωση στο Ηράκλειο για την Παιδεία , στη Γεργερη και στην Αλικαρνασσό που αφορούσε τις εξαρτήσεις από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά , όπως και για την οδική ασφάλεια.
Στο εκθεσιακό Γουρνών για την αξιοποιηση του επιστημονικού προσωπικού και το brain drain τη διαρροή νέων επιστημόνων στο εξωτερικό.
Στην Επισκοπή συζήτηση με τους αγρότες για την καινοτομία και τον πρωτογενή τομέα.
Ίσως από τις κορυφαίες και επιστημονικά και πολιτικά τεκμηριωμένες οι θέσεις του κόμματος όπως αυτές αναπτύχθηκαν για τη συνταγματική αναθεώρηση στο Ηράκλειο.
Τις τελευταίες μέρες είχαμε την εκδήλωση στην Τυλισσο που αφορούσε το φορολογικό σύστημα και τα φορολογικά που δυσκολεύουν την επιχειρηματικότητα καθως και για τις μειώσεις που προβλέπει το πρόγραμμα της ΝΔ στους φορολογικούς συντελεστές.
Τελευταία στη σειρά , όχι όμως σε σπουδαιότητα και σε προσέλευση κόσμου , η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που αφορούσε τις υποδομές και τα δημόσια έργα με ιδιαίτερη Ηαναφορά στην Κρήτη και στην αδιαφορία που έχει αντιμετωπιστεί η Περιφέρεια Κρήτης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα αυτά τα σημαντικά πολιτικά γεγονότα δεν θα συνέβαιναν στο νομό αν δεν υπήρχε η ισχυρή παρουσία του Λευτέρη Αυγενακη ακόμα και τις μέρες που ήταν εκτός νομού και νησιού συνολικά.
Έτσι αποδεικνύεται ότι μόνο με σκληρή δουλειά και καθημερινή προσπάθεια που είναι και το μότο του Γραμματέα ότι παράγεται ξεκάθαρο αποτέλεσμα για το κόμμα και την παράταξη.
Επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο αναζητείστε την επιτυχία στη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια.
Αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να πιστωσουμε στο Γραμματέα και στους συνεργάτες του οι οποίοι αισθάνονται σε καθημερινή βάση την απαιτητική του σκέψη .
ΥΓ.
Το ερώτημα που πολλοί σκέφτονται και δεν εξωτερικεύουν.
Πώς ο Γραμματέας καταφέρνει ταυτόχρονα να επιτελεί το έργο του ως Γραμματέα που έχει τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα να ακολουθεί τον αρχηγό και διοικεί ταυτόχρονα το κόμμα;
Συγχρόνως όμως σε καμιά φάση της τριετούς του παρουσίας ως Γραμματέας δεν ξέχασε ποτέ την ιδιότητά του ως βουλευτής Ηρακλείου και με τις συνεχείς δράσεις του το αποδεικνύει.
ΥΓ2
Το κείμενο γράφτηκε από ανάγκη για να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και να αποδώσω το κλίμα νίκης που επικρατεί σε όλο το νομό.
ΥΓ 3
Η προσωπική παρακολούθηση των περισσότερων από αυτές τις εκδηλώσεις με έκανε να αισθάνομαι περήφανος για το σύνολο των στελεχών και για την ποιότητα τους.
Όπως και για τις ιδέες που αυτή η μεγάλη παράταξη ανέκαθεν πρέσβευε αποτελώντας το αποκούμπι και την ασφάλεια του Ελληνικού λαού που στις δύσκολες στιγμές πάντα την εμπιστεύεται.
(*) O κ. Αιμίλιος Παττακός είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Αλεξάνδρου Μαρκογιαννάκη

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας
Κοινοποίηση

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Ροή Ειδήσεων

Ποτέ άλλοτε η Παιδεία δεν υπήρξε περισσότερο αναγκαία, παρά σε χαλεπούς καιρούς, αφού η γνώση σε τούτα τα δύσκολα χρόνια ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Απόψεις, Επικαιρότητα
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, για ορισμένους ο μεγαλύτερος, πέθανε την Τετάρτη (25/11) ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Αθλητισμός, Επικαιρότητα
Λίγα μέτρα έξω από το χωριό χάρακα έχει υποχωρήσει ο δρόμος ο οποίος είναι επικίνδυνος ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα
Η Δημοτική Αρχή Αρχανών-Αστερουσίων εκφράζει τα θερμά της ευχαριστήρια στo Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα στον Αρχηγό της, Στρατηγό ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Κρήτη
Ο Στυλιανός Μαστροκυριακάκης είναι 55 ετών, ζει στην Κρήτη και χρειάζεται την βοήθειά μας! Έπειτα από οξύ ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα
Με τις βροχοπτώσεις σε πολλά σημεία της Κρήτης στο δρόμο συναντά κανείς σημεία που μοιάζουν με ποτάμια ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα
Λόγω των εξελίξεων του κοροναϊού και λόγω των κρουσμάτων στην περιοχή ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Υγεία
Μια υπέροχη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 στο Ασήμι και στην οποία συγκεντρώθηκαν 35 μονάδες αίματος ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Υγεία
Βρέθηκα νωρίς το πρωί σήμερα στην Πολιτική Προστασία προκειμένου να ενημερωθώ για τα φαινόμενα που έλαβαν χώρα στο Δήμο Χερσονήσου ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα
Με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Χερσόνησο και τα Μάλια, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης αφού ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Κρήτη
Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους ζημιωθέντες της χθεσινής τεράστιας καταστροφής, η οποία έπληξε κυρίως τις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου και Ρεθύμνου ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα
Τα νέα λόγω του διαδικτύου ταξιδεύουν απίστευτα γρήγορα ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Κρήτη
Ενώ η βροχή συνεχίζει το συγκεκριμένο σημείο γίνεται όλο και επικίνδυνο αυτή την ώρα ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα
Σε κανονικές συνθήκες οι αρνητές του κορονοϊού είναι μόνο λόγια, ένα σχετικά ήρεμο κίνημα που δημιουργεί πολύ μικρότερο impact από ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Υγεία
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η νέα απόφαση για τα έκτακτα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, που από ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Ελλάδα, Επικαιρότητα
Ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι γεγονός. Ο Joe Biden πήρε την Πενσιλβάνια και τις εκλογές ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα
Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 06.00 σε όλη την επικράτεια ισχύουν τα παρακάτω ως προς τα μέτρα περιορισμού ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Ελλάδα, Επικαιρότητα
Ένας τεράστιος επικίνδυνος για τα σπίτια ευκάλυπτος κλαδεύτηκε την Τρίτη που μας πέρασε ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Κρήτη
Στις 6 το πρωί του Σαββάτου ξεκινά το δεύτερο lockdown - Από τα σχολεία ανοιχτά θα μείνουν νηπιαγωγεία και δημοτικά ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Ελλάδα, Επικαιρότητα
Είναι αλήθεια πως και τα παιδιά εκδηλώνουν άγχος; Η απάντηση είναι, ναι. Πολλοί πιστεύουν ότι η ζωή ενός παιδιού είναι ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Υγεία
Ενημέρωση από το Παιδιατρικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Χάρακα ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Υγεία
Χαροπαλεύει ο π. Νικόλαος Κακαβελάκης που έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης έξω από τον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που διακονεί ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα
Από την Τρίτη, 3/11, και για ένα μήνα, τίθεται σε ισχύ το νέο πρόγραμμα μέτρων προστασίας από την πανδημία που ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Ελλάδα, Επικαιρότητα
Αυστηρά είναι τα νέα μέτρα που τίθεται σε ισχύ από την Τρίτη το πρωί, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Ελλάδα, Επικαιρότητα
6,7 Ρίχτερ σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα
Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Ηράκλειο και τη Χερσόνησο της Κρήτης πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, μαζί με τη Γενική ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Κρήτη
Γράφει ο Ισίδωρος Καρδερίνης ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Απόψεις, Επικαιρότητα
Μήνυμα του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Ηρακλείου και Αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χάρη Μαμουλάκη, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Κρήτη
Στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά βρέθηκε σήμερα για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Κρήτη
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, πραγματοποιήθηκαν επιμνημόσυνες δεήσεις και κατάθεση στεφάνων στις Δημοτικές Ενότητες ...
Διαβάστε περισσότερα
/ Επικαιρότητα, Κρήτη