Εκτός από ιπτάμενος Γραμματέας … είναι και μαραθωνοδρόμος

Εκτός από ιπτάμενος Γραμματέας … είναι και μαραθωνοδρόμος

Στον 4ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης έτρεξε ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα, Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι αθλητικός τύπος και το χρειάζεται για να ακολουθήσει κανείς αυτό το πρόγραμμα.

Άλλοτε με το πρωινό του τρέξιμο στις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, άλλοτε με τη βραδινή του βόλτα στον Κούλε, άλλοτε με τις χειμερινές βουτιές και άλλοτε με το ποδήλατό του στον παραλιακό δρόμο της πόλης!

Όπως λέει «συμμετέχουμε, αθλούμαστε, παίζουμε ομαδικά!»

Τώρα, γιατί έτρεξε το μικρό μαραθώνιο ο Γραμματέας; Μάλλον γιατί Παρασκευή και Σάββατο είχε κάνει έναν ακόμη «μαραθώνιο» σε κομματικές υποχρεώσεις στην Καρδίτσα και από αύριο Δευτέρα θα είναι στην Άρτα και την Πρέβεζα με τον Πρόεδρο.

Από εμάς… τι άλλο, παρά «καλό…. τρέξιμο Γραμματέα», αν και είναι απλά ένα ζέσταμα… αφού έχει μάθει να τρέχει μεγάλες αποστάσεις, ειδικά τώρα που προετοιμάζει το κόμμα για τρεις εκλογές και μάλιστα τον βλέπω να ετοιμάζεται για καινούργιο «γύρο»!

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!