ΕΚΟ Acropolis Rally Road Safety Truck

ΕΚΟ Acropolis Rally Road Safety Truck

Η περιοδεία του ΕΚΟ Acropolis Rally Road Safety Truck στο νησί μας συνεχίζεται!!!

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Rally Acropolis περιοδεύει στην Κρήτη, από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, «μεταφέροντας» μηνύματα Οδικής Ασφάλειας και ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς.

Μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες στους προσομοιωτές οδήγησης, καθώς επίσης να έχουν και μία μοναδική εμπειρία χρησιμοποιώντας τα γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων. Στο φορτηγό υπάρχουν επιπλέον κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές και υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Το φορτηγό βρίσκεται στο νησί μας από την Πέμπτη 28/7, όπου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από το Ηράκλειο, με μία 4ήμερη σειρά εκδηλώσεων στο Karteros Beach Sports Center. Έκτοτε, ξεκίνησε την περιοδεία του από το Ηράκλειο και έχει επισκεφτεί επίσης το Τυμπάκι, τις Μοίρες και τα Μάταλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του ΕΚΟ Acropolis Rally Road Safety Truck από αύριο 9/8 είναι:
ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ: Τρίτη 9/8
ΑΣΗΜΙ: Τετάρτη 10/8
ΚΑΣΤΕΛΙ: Πέμπτη 11/8
ΜΟΧΟΣ: Παρασκευή 12/8
ΓΑΖΙ: Σάββατο 13/8
ΡΕΘΥΜΝΟ: Κυριακή και Δευτέρα 14-15/8
ΧΑΝΙΑ: Τρίτη και Τετάρτη 16-17/8

Ειδικότερα κατά την παραμονή του στο παλιό λιμάνι της πόλης των Χανίων, θα διεξαχθούν παράλληλες δράσεις, με έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων κ.α.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *