Έκκληση για την μικρή Μαρίνα. Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Έκκληση για την μικρή Μαρίνα. Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Κύμα αγάπης των Κρητικών και λογαριασμός για να συγκεντρωθούν τα χρήματα

Τεράστιο είναι το κύμα αγάπης για την μικρή Μαρίνα ο οποία διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και απαιτούνται 62.000 ευρώ για το ταξίδι ελπίδας στο Μόναχο της Γερμανίας όπου θα έπρεπε ήδη να έχει χειρουργηθεί.

Αναρίθμητα είναι τα τηλέφωνα από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό να προσφερθεί βοήθεια στο 4χρονο κορίτσι ενώ έγιναν και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτεί λογαριασμός, να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Μπορεί να μην έχουν συναντήσει από κοντά το κορίτσι και να μην το γνωρίζουν, στο πρόσωπό του όμως οι πολίτες βλέπουν έναν μικρό άγγελο που θέλουν να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο. Να στείλουν στη Μαρίνα μηνύματα αγάπης, και να της δώσουν δύναμη για να τα καταφέρει.

Δεν είναι όμως μόνο τα 62.000 ευρώ για την πρώτη επέμβαση -τα οποία πρέπει μάλιστα να προπληρωθούν- αλλά θα χρειαστούν και χρήματα για τις επόμενες επεμβάσεις καθώς και έξοδα για την μετάβαση και διαμονή των γονέων στο εξωτερικό. Έτσι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που ανοίχτηκε, θα βοηθήσουν έτσι κι αλλιώς την οικογένεια.

Ο αριθμός λογαριασμού είναι: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ 30000298456-7, ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΛΙΝΑ ΠΑΧΑΚΗ

Και το ΙΒΑΝ: ΠΑΓΚΡHΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ GR5808700130000300002984567, στο όνομα (με λατινικούς χαρακτήρες) Pachaki Marina-Galina

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!