Εκδρομή στο μουσείο της Ελεύθερνας και την Ιερά Μονή Αρκαδίου

Εκδρομή στο μουσείο της Ελεύθερνας και την Ιερά Μονή Αρκαδίου

Απο το Αθλητικό Σωματείο Α.με.Α ‘’ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ’’ στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/11/2018, με απόλυτη επιτυχία η εκδρομή με προορισμό το μουσείο της Ελεύθερνας και την Ιερά Μονή Αρκαδίου.
Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές, προπονητές, συνοδούς και μέλη του σωματείου τόσο από το Ηράκλειο όσο και από την Μεσαρά.

Την εκδρομή  συνόδευε η συγγραφέας και ξεναγός κ. Αθηνά Σφακάκη η οποία έκανε ξενάγηση  στο μουσείο της Ελεύθερνας μιλώντας μας για τα μοναδικά αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής όσο  στην Ιερά Μονή Αρκαδίου όπου βοήθησε να κατανοήσουν την ιστορικότητα του χώρου .

Το Αθλητικό Σωματείο Α.με.Α ‘’ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ’’ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία τουριστικών λεωφορείων ΄΄UNION΄΄ του
κ. Σ. Χιωτάκη, για την δωρεάν παραχώρηση 4 λεωφορείων 2 εκ των οποίων ειδικά διαμορφωμένα για την μετακίνηση χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων.

Επίσης  το Αθλητικό Σωματείο Α.με.Α ‘’ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ’’ ευχαριστεί θερμά την συγγραφέα και ξεναγό κ. Αθηνά Σφακάκη για την αφιλοκερδή προσφορά της, για ακόμα μια φορά, να συνοδεύει και να ξεναγήσει στο υπέροχο μουσείο της Ελεύθερνας καθώς και στην Ιστορική Μονή Αρκαδίου.

Απαγορεύεται η αντιγραφή