Εγκαίνια με διαμαρτυρίες στο ΠΑΓΝΗ παρουσία Πολάκη

Εγκαίνια με διαμαρτυρίες στο ΠΑΓΝΗ παρουσία Πολάκη

Με συνθήματα και πανό «υποδέχτηκαν» οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, κατά τη διάρκεια εγκαινίων των δύο νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν λύση για τα σοβαρά προβλήματα των συνθηκών εργασίας στο Νοσοκομείο ενώ ζήτησαν από τον υπουργό, μόνιμες προσλήψεις και αύξηση της χρηματοδότησης.

Πρόκειται για το υβριδικό σύστημα απεικόνισης τομογραφικής κάμερας με αξονικό τομογράφο αλλά και έναν δεύτερο γραμμικό επιταχυντή.

Τον κ. Πολάκη περίμεναν στην είσοδο του Νοσοκομείου μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ έχοντας αναρτήσει πανό ενώ φώναζαν και συνθήματα εις βάρος του.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!