Εδά έχουμε πλέον και Κρητικό όχημα! (Δείτε το Βίντεο)

Εδά έχουμε  πλέον και Κρητικό όχημα! (Δείτε το Βίντεο)

Το κρητικό ηλιακό όχημα Sunnyclist, είναι έτοιμο να βγει στην παραγωγή!

Σήμερα Δευτέρα 16 Νοέμβρη στις 19:00. στην πλατεία Ελευθερίας, θα εγκαινιαστεί η καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης και θα παρουσιαστεί το νέο πρωτότυπο του ηλιακού οχήματος.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι δημιουργοί: “Είμαστε μία ομάδα νέων επιστημόνων και μηχανικών που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στην ηλιόλουστη Ελλάδα της κρίσης, αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.”

Sunnyclist

To Sunnyclist είναι μία ιδέα εμπνευσμένη από τον ήλιο, που ταιριάζει στις πραγματικές μας ανάγκες και αξιοποιεί τους ανανεώσιμους φυσικούς πόρους, με πολλαπλό τεχνολογικό κοινωνικό και οικονομικό Θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, θα εξοικονομήσουμε τόνους CO2 και εκατομμύρια ευρώ από τα εισαγόμενα καύσιμα. Θα συμβάλουμε καθοριστικά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και στην τεχνική πρόοδο της κοινωνίας.”

“Μετά από τέσσερα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, έχοντας βραβευτεί στο εξωτερικό και συμμετάσχει σε θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων, διαθέτουμε πλέον ένα καλά δοκιμασμένο όχημα και μία δυνατή ομάδα δεσμευμένη να επαναπροσδιορίσει την αυτοκίνηση προς το γενικό συμφέρον. “

 

Η καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης ξεκινάει στο INDIEGOGO.COM στις 16 Νοέμβρη, με σκοπό να βγει το όχημα στην παραγωγή. Ο σύνδεσμος της καμπάνιας είναι www.igg.me/at/sunnyclist και θα είναι διαθέσιμος από τη Δευτέρα 16 Νοέμβρη στις 16:00 και για δύο μήνες.

Τσι παραπάνω πληροφορίες τσι πήραμε από το ekriti.gr που μας έπεψε email

Δείτε άλλο ένα βίντεο με το sunnyclist (Περιήγηση στα Λασιθιώτικα Βουνά)

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120