Στο Δημοτικό Σχολείο στο Τεφέλι μοίρασε αθλητικό υλικό ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στο Δημοτικό Σχολείο στο Τεφέλι μοίρασε αθλητικό υλικό ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στο Δημοτικό Σχολείο Τεφελίου, του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, επισκέφτηκε την Τρίτη 22 Ιουνίου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, όπου μοίρασε συμβολικά στους μικρούς μαθητές αθλητικό υλικό του ΕΑΚΗ (μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, στρώματα γυμναστικής, στεφάνια για μπασκέτες και φιλέ για βόλεϊ).

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα σχολεία του νομού Ηρακλείου (είχαν προηγηθεί εκείνες σε Καμάρες, Κρότο, Άνω Ασίτες, Βούτες, Σκαλάνι και Παιδαγωγική Ακαδημία), ο κ. Αυγενάκης έπαιξε μαζί με τα παιδιά, συζήτησε και τους είπε να φροντίζουν να συνδυάζουν, όσο καλύτερα μπορούν, τα μαθήματά τους με την άθληση.
Διότι, μέσα από τον αθλητισμό, θα διδαχθούν ότι δεν πρέπει να τα παρατάνε, παρά τις όποιες παροδικές δυσκολίες και τα εμπόδια. Θα βελτιώνονται, θα συνεχίζουν να βάζουν στόχους και θα κυνηγάνε να τους πετύχουν, για να βάζουν μετά υψηλότερους. Για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.
Τον Υφυπουργό Αθλητισμού υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τεφελίου, Νίκος Καλλέργης, η Διευθύντρια του 4θέσιου Δημοτικού Σχολείου, Μιχαέλα Παπαδοπούλου και οι Δασκάλες του.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *