Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την επίσκεψη Τζανακόπουλου στο Ηράκλειο

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την επίσκεψη Τζανακόπουλου στο Ηράκλειο

«Ο ένας μετά τον άλλο οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτονται το Ηράκλειο. Όλως τυχαίως μετά την – προ ημερών- απόλυτα επιτυχημένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έχουν την ψευδαίσθηση ότι πουλώντας “αέρα κοπανιστό” στους Ηρακλειώτες θα καταφέρουν να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Είναι προφανές ότι λόγοι προεκλογικής ψηφοθηρίας οδηγούν τον ένα μετά τον άλλο Υπουργό σε προεκλογικές επισκέψεις στην εκλογική περιφέρεια του Πρωθυπουργού για την οποία έχει -με παροιμιώδη τρόπο- αδιαφορήσει τέσσερα χρόνια τώρα.

Σε ό,τι αφορά τα έργα υποδομής στον νομό Ηρακλείου συστήνουμε στον κ. Τζανακόπουλο να γυρίσει πίσω στην καρέκλα του, να μελετήσει καλά τα έργα και την πορεία υλοποίησής τους και μετά να ξανάρθει και να συνομιλήσει απευθείας με τους πολίτες… αν το αντέχει!»

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!