Διακοπή ρεύματος σε Αχεντριά και Εθιά

Διακοπή ρεύματος σε Αχεντριά και Εθιά

Έπεσαν κεραυνοί σε στύλους της ΔΕΗ

Νωρίτερα και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ροτασίου-Εθιάς κ. Κακουδάκης Στέλιος ανακοίνωσε για το θέμα της βλάβης και την ενημέρωση που είχε:

Αγαπητοί δημότες!!! Η ενημέρωση που είχα αυτή τη στιγμή από τη ΔΕΗ είναι πως έχουν πέσει κεραυνοί έχουν κάψει μετασχηματιστές και έχει προκαλέσει και στις κεραίες στον Αχεντρια Μεγάλη ζημιά!!! Έχω ενημερώσει τη ΔΕΔΔΗΕ και φεύγει αυτή την ώρα από Ηράκλειο εργολάβος για την αποκατάσταση της ζημιάς!!! Στις περιοχές Ροτάσι Πύργος Μεσοχωριό το ρεύμα θα αποκατασταθεί σύντομα. Στις περιοχές η Εθια και Αχεντριά η ζημιά είναι μεγάλη, και ενδέχεται η αποκατάσταση να γίνει Ίσως και μέχρι αύριο το μεσημέρι. Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχα μόλις τώρα από τη ΔΕΔΔΗΕ. Σας ευχαριστώ!!!

Έπειτα έφτασε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ στην Εθιά πού είναι η μία ζημιά με τον κεραυνό αλλά και ανάμεσα στην Εθιά και τον Αχεντριά που έπεσε ο δεύτερος κεραυνός.

Η ζημιά ήταν μεγάλη και αυτήν την ώρα φτάνουν μετασχηματιστές από Ηράκλειο για την αντικατάστασή τους. Προς το παρόν μέχρι και τώρα 7:00 το απόγευμα δεν έχουν ρεύμα Εθιά και Αχεντριάς.

Νωρίτερα υπήρξε και σε άλλα χωριά της περιοχής διακοπή ρεύματος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες Θα αποκατασταθεί απόψε η ζημιά.

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *