Δεν διαφωνούμε κύριε Υπουργέ αλλά παρατηρούμε

Δεν διαφωνούμε κύριε Υπουργέ αλλά παρατηρούμε

Γράφει ο Νίκος Γκοντές.

Μετά και από την τελευταία δήλωση του υπουργού ανάπτυξης κύριου Άδωνι Γεωργιάδη αυτό που θέλω να τονίσω και στον ίδιο αλλά και σε όσους διαβάσουν το άρθρο με αφορμή τα φαινόμενα συγχρωτισμού που παρατηρούνται, μετά το κυνηγητό της Αστυνομίας στο Ηράκλειο και μετά τις δηλώσεις του ίδιου ότι μπορεί μετά από 15 μέρες να αναγκαστεί να κλείσει τα καταστήματα στο νομό μας.

Κύριοι Υπουργέ

Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα με την πανδημία και όντως παλεύουμε πρωτίστως για την υγεία και τη ζωή μας και φυσικά για την καθημερινή επιβίωση. Δεν θα μπω στη διαδικασία των έξυπνων του πληκτρολογίου που απλά βρίζουν, διαφωνούν ή δεν έχουν πρόταση καν.

Αυτό όμως που συμβαίνει και φυσικά όχι μόνο στο Ηράκλειο είναι ότι μπορεί να κυνηγάει η Αστυνομία μία παρέα για παράδειγμα, ενώ θα δει κάνεις εκατοντάδες άτομα έξω από πολυκατάστημα!

Θα δεις να μετράνε τους πιστούς σε μία Εκκλησία ενώ αλλού για να μην κατονομάσουμε καταστήματα γίνεται χαμός! Μην πείτε τώρα που είναι η κάμερα να πάμε να τους καταγράψουμε και να βάλουμε πρόστιμο; Πλέον όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει και που…

Σαφώς και καταλαβαίνω που λέτε ότι πρώτος δεν θέλετε να κλείσει κανένα κατάστημα αλλά και το άνοιξε-κλείσε πιστεύω ότι έχει κουράσει και τον πελάτη και τον καταστηματάρχη.

Εδώ τώρα θέλω να σταθώ στην λεγόμενη ατομική ευθύνη αλλά και στο που θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα.

Κύριε Υπουργέ

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εάν πάμε κατά γράμμα θα έπρεπε να ισχύει ο νόμος για όλους και παντού. Και σας το αιτιολογώ με την έννοια ότι βλέποντας ένα πολυκατάστημα να έχει ουρές και έχοντας φάει για παράδειγμα μία μικρή επιχείρηση ένα πρόστιμο σίγουρα δεν αρέσει ούτε σε εσάς αλλά πόσο μάλλον σε ένα μικρομεσαίο επιχειρηματία.

Προσωπικά δεν διαφωνώ απλά παρατηρώ για αυτό έκανα και αυτό το άρθρο.

Να τονίσω σε αυτό εδώ το σημείο ότι δεν γίνεται να έχει ο καθένας ένα αστυνομικό από πάνω του για να τηρήσει το νόμο.. αλλά δεν γίνεται και για ορισμένους που είναι μόνιμα ασυνείδητοι να την πληρώνει μαζί τους και ο νομοταγής πολίτης.

Εύχομαι καλύτερες μέρες και σύντομα να πάνε όλα καλά για όλους μας.

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *