Δεν είναι Αθώοι!

Δεν είναι Αθώοι!

του Νίκου Προδρόμου Γκοντέ*

Όταν το λέμε αυτό ισχύει προς κάθε τί ένοχο και όχι μεμονωμένα. Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις είμαι πολύ στεναχωρημένος και ξεκινώντας σε αυτό εδώ το άρθρο θέλω να τονίσω ότι καταδικάζω κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται. Δεν μπορώ όμως και να μην παρατηρήσω την ευαισθησία ορισμένων όχι μόνο τώρα αλλά και στο παρελθόν ή οποία θα έλεγα ότι είναι μονόπλευρη! Προσωπικά είμαι από αυτούς που έχω πει ξεκάθαρα τα πολιτικά μου πιστεύω και δεν κρύβομαι όπως άλλοι που πάνε κάθε φορά όπου φυσάει ο άνεμος! Το λέω αυτό γιατί και εγώ έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές λεκτική βία ή συμπεριφορές σε μορφή απειλής (δηλαδή υποστηρίζεις αυτό και θα χάσεις δουλειά, πρόσεχε και λοιπά! Κλασική Παλαιοκομματική μπούρδα!).

Γενικότερα θα έλεγα ότι υπάρχει μία μεμονωμένη ή μονόπλευρη αντίληψη των πραγμάτων! Τρανταχτό το πρόσφατο περιστατικό η απόπειρα δολοφονίας του Αστυνομικού. Σε πολλά σχόλια αντί να δει κανείς να το καταδικάζουν έφτασαν στο σημείο να συγκρίνουν τα γεγονότα με εποχές χούντας! Επίσης είδαν μόνο το γεγονός επίθεσης Αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη! Να τονίσω σε αυτό εδώ το σημείο όπως είπα και στην αρχή του άρθρου ότι καταδικάζω κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται. Σαφώς καταδικάζω και τη συμπεριφορά του Αστυνομικού που τελικά από ότι διάβασα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Με όλα αυτά τα γεγονότα των ημερών όντως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και διχασμός που πλέον γνωρίζουν όλοι ποιος τον σπέρνει. Σίγουρα χωρίς καμία αμφιβολία γίνεται προσπάθεια να μπει μια τάξη σε Πανεπιστήμια που ήταν χώρος αιώνιων φοιτητών και διαφόρων άεργων. Αναζητώντας στο διαδίκτυο θα δείτε ένα βίντεο σήμερα με αιώνια φοιτήτρια που ήθελε να στήσει σκηνικό ότι την έδερναν! Τελικά δεν της πέτυχε το σενάριο!

Ζούμε εδώ και μήνες σε διαφορετικούς ρυθμούς και όλοι μας (άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο) αλλάξαμε της συνήθειες μας. Όλοι έχουμε την ανάγκη να ξεσκάσουμε, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Η ανευθυνότητα όμως υπάρχει παντού! Πρώτη πρώτη από αγανακτισμένους διαδηλωτές που δεν υπολογίζουν τίποτα αψηφώντας την πανδημία και εκτοξεύοντας το πρόβλημα! Από επαναστάτες του καναπέ και του πληκτρολογίου που είδαν την τάδε ανάρτηση του τάδε (ραντισμένου) καθηγητή και χωρίς πολλά πολλά την αναπαράγουν!

Από ανεγκέφαλους που βλέπουν ένα βίντεο ή μία ανάρτηση και το συμπέρασμα τους είναι ότι δεν πιστεύουν τίποτα, δεν έχουν να μας προτείνουν τίποτα και μάλλον μας προτείνουν να κολλήσουμε να πεθάνουμε και λοιπά! Από ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει ούτε η επόμενη μέρα αλλά τώρα ενδιαφέρθηκαν απλά για να κατηγορήσουν να βγάλουν την χολή τους και πολλά άλλα!

Δεν είναι Αθώοι λοιπόν! Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του!

*Νίκος Προδρόμου Γκοντές
-Ελεύθερος Επαγγελματίας
-Αντιπρόεδρος τοπικής ΝΔ στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *