Αντί να χορέψουν οι αγορές χόρεψε ο Υπουργός!

Αντί να χορέψουν οι αγορές χόρεψε ο Υπουργός!

Γράφει ο Νίκος Γκοντές

Πάνω που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα διαπιστώνουμε ότι μάλλον κάναμε λάθος!

Από την άλλη για να είμαι ειλικρινής πάντα αυτό που κάνουν οι δημοσιογράφοι μου την έσπαγε, δηλαδή ένα δημόσιο πρόσωπο να τον κυνηγάνε με τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές χωρίς να τον αφήσουν ούτε σε μία προσωπική στιγμή.

Εδώ βέβαια δεν ήταν έτσι ακριβώς  μιας και ο Υπουργός ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε δημοσίευση για να το δει όλος ο κόσμος.Μάλιστα έγραψε : <<Για να σκάσουν οι εχθροί μας>>.

Βλέποντας την ζεϊμπεκιά του Παύλου μου ήρθε στο μυαλό αυτό που είχε πει ο Αλέξης σε επίσκεψη του στην Κρήτη:

<< Εμείς θα παίζουμε το ζουρνά και αυτοί θα χορεύουνε>> ή μάλλον μιας και βρίσκομαι στην Κρήτη <<Θα παίζουμε τη Λύρα και θα χορεύουν Πεντοζάλι>> αναφερόμενος στην Οικονομία και  γενικότερα τις Αγορές…

Μπορείς να το πεις και κατόρθωμα πάντως…..

Αντί να χορέψουν οι αγορές χόρεψε ο Υπουργός!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη και αυτό;

Και μη χειρότερα που έλεγε μια θειά μου! και μη χειρότερα!

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!