Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον Γιαννη Κουράκη ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βασίλης Βαρούχας

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον Γιαννη Κουράκη ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βασίλης Βαρούχας

Η ανακοίνωση του αντιπρόεδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και αναπληρωτή γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Βαρούχα.

Με περήφανη «Κρητική» ματιά και περίσσευμα αγάπης για τον τόπο που γεννήθηκα ζω και εργάζομαι, το Ηράκλειο που μας εμπνέει & μας ενώνει, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου, στο πλευρό του έμπειρου και πετυχημένου αυτοδιοικητικού Γιάννη Κουράκη.

Με τη Δημοτική Κίνηση «Ηράκλειο 3.7.5» θέτουμε ισχυρές βάσεις για μια ειλικρινή αναπτυξιακή πορεία με έμφαση στην τοπική επιχειρηματικότητα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Έχοντας στο επίκεντρο τον Άνθρωπο σχεδιάζουμε μια εφαρμόσιμη πολιτική με στρατηγικές προτεραιότητες. Η οικονομική αναζωογόνηση του Ηρακλείου προϋποθέτει την αποτελεσματική του διακυβέρνηση, μέσα από ένα μίγμα εξωστρεφούς λογικής που θα υπερέχει η κοινωνική συνοχή, θα αναβαθμίζεται η καθημερινότητα των πολιτών και θα προωθείται η χωροταξική του αναγέννηση με σύγχρονους όρους βιωσιμότητας και πολιτιστικής ανανέωσης.
Η ψήφος σας στις εκλογές του Μαϊου θα αναδείξει τον δρόμο που θέλουμε και οραματιζόμαστε για το Ηράκλειο των επόμενων γενεών. Την προοπτική που θέλουμε να δώσουμε στα νέα παιδιά για να μείνουν εδώ, να εργαστούν και να αναπτυχθούν. Ζητάω να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε μαζί να πάμε μπροστά τον Δήμο μας με αυτοπεποίθηση, καθαρή νοοτροπία και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Είναι κρίσιμο να επιλέξουμε σωστά αυτή τη φορά.
Το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται και στους ανθρώπους που μόχθησαν ώστε το Ηράκλειο να είναι η πρωτεύουσα της καρδιάς μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,
Βασίλειος Γ. Βαρούχας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5»

Απαγορεύεται η αντιγραφή