Ακόμα περισσότερη υπομονή και επιμονή, αγάπη και αισιοδοξία

Ακόμα περισσότερη υπομονή και επιμονή, αγάπη και αισιοδοξία

Με αφορμή τον ερχομό στο Άγιο Πάσχα θα ήθελα να σας ευχηθώ και να αρθρογραφήσω μίας και μέσω της τεχνολογίας μπορώ να απευθυνθώ σε όλο το κόσμο άμεσα.

Συνεχίζουμε να διανύουμε την πανδημία, κάτι που πραγματικά μας έχει ταλαιπωρήσει. Μάλιστα πρόσφατα πέρασα και εγώ covid-19 παρόλο που είχα κάνει και τα τρία εμβόλια. Στο θέμα αυτό βέβαια έχω πεισθεί ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι θα περάσουμε αυτόν τον ιό. Το θέμα είναι να έχουμε όσο λιγότερα θύματα και να δούμε τελικά τι θα μας αφήσει αυτός ο περιβόητος ιός..

Μετά τον ιό και ειδικά εμείς εδώ στην Κρήτη ζήσαμε και ζούμε το θέμα των σεισμών, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Πολλοί άνθρωποι ξεσπιτώθηκαν εντελώς και ο σεισμός είναι κάτι άγνωστο το οποίο ακόμα συνεχίζει. Δεν έφταναν όλα τα παραπάνω ήρθε και ο πόλεμος που απογείωσε τις τιμές σε ενέργεια υλικά και καύσιμα. Στα υλικά βέβαια είχε αρχίσει να ξεφεύγει το πράγμα και μετά τον κορωνοϊό.

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει άλλα όλος ο κόσμος (μαζί και εγώ) μετά την τελευταία καραντίνα τρέχουμε σαν τρελοί. Σα να μας κυνηγάει κάποιος. Παρατηρεί κανείς συμπεριφορές που δεν τις είχε δει ποτέ. Για το λόγο αυτό επειδή πάντα μπορεί να υπάρξουν και χειρότερα πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας αλλά και να κάνουμε πράξη όσο μπορούμε ορισμένα πράγματα.

Τι χρειάζεται λοιπόν;

Αυτό που λέει ο τίτλος στο άρθρο! Αυτό που φωνάζω εδώ και χρόνια. υπομονή και επιμονή! Στις λέξεις όμως μαζί με τις ευχές μου θα προσθέσω την λέξη αγάπη και την λέξη αισιοδοξία!

Χρόνια πολλά σε όλους. Καλό Πάσχα. Καλή Ανάσταση!

Γκοντές Προδρόμου Νίκος

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *