ΑΙΜΟ-ΔΟΤΙΚΑ WEBINARS ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΑΙΜΟ-ΔΟΤΙΚΑ WEBINARS ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Έχεις δώσει αίμα μια ή λίγες φορές και έχεις απορίες που αναζητάς να λύσεις με ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο; Δεν ξέρεις αν και πότε μπορείς να ξαναδώσεις αίμα; Θέλεις να γίνεις πιο τακτικός αιμοδότης αλλά θέλεις να το συζητήσεις με κάποιον που γνωρίζει την διαδικασία; Είσαι έμπειρος αιμοδότης και θα απολάμβανες συμβουλές για τη διατροφή σου, για την ακόμη καλύτερη προετοιμασία σύμφωνα με τις εξελίξεις της επιστήμης. Θέλεις απλά να γίνεις κομμάτι μια ζεστής διαδυκτιακής παρέας που τους ενώνει η αγάπη για την αιμοδοσία;

Τι είναι οι αιμοδοτικές συναντήσεις και σε τι θα μου χρησιμεύσουν;

Οι αιμο-ΔΟΤΙΚΕΣ συναντήσεις είναι διαδυκτιακές συναντήσεις που διοργανώνει ο Αιματοκρήτης με την στήριξη του Μποδοσάκειου Ιδρύματος και των “Σημείων Στήριξης” και θα διαρκέσουν από τον Νοέμβριο του 2023 μέχρι τον Ιανουάριο του 2024. Σκοπός τους είναι να μπορέσουν οι αιμοδότες να αποκτήσουν τις απλές αλλά χρήσιμες γνώσεις εκείνες που θα τους βοηθήσουν για να δίνουν αίμα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια και με λιγότερη αναμονή και ταλαιπωρία στην αιμοδοσία. Ε

Πόσο διαρκεί;

Τα webinars έχουν διάρκεια μια ώρα και περιλαμβάνουν μια μικρή παρουσίαση με τα βασικά ερωτήματα. Θα υπάρχει χρόνος για επίλυση αποριών των αιμοδοτών που αποσχολούν τους αιμοδότες είτε γενικά ή αν χρειάζονται πρακτικές πληροφορίες που αφορούν τις τρέχουσες αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη.

Πως μπορώ να συμμετέχω;

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή απευθείας στο email aimatocritis@hotmail.com, στη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα ή τηλεφωνικά στο 2810-239 773 και εμείς θα σας στείλουμε το σύνδεσμο για να συνδεθείτε. Όλοι οι αιμοδότες του Αιματοκρήτη θα ενημερωθούν μέχρι τις αρχές του 2024 μέσω email για να δηλώσουν συμμετοχή κοντά στο χρόνο αιμοδότησής τους αλλά φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε όποιο από τα σεμινάρια επιθυμείτε οι ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινώνονται στη σελίδα και στα social media του συλλόγου.

Υπάρχει κόστος; Πόσα webinars μπορώ να παρακολουθήσω;

Οι διαδυκτιακές συναντήσεις είναι δωρεάν, μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στις αιμοδοσίες του “Αιματοκρήτη” είτε ως αιμοδότες είτε ως συνεργάτες. Δεν υπάρχει περιορισμός και μπορεί όποιος θέλει να συμμετέχει σε όσα webinars επιθυμεί.

Θα χρειαστεί κάποια προετοιμασία;

Δεν απαιτείται κάποιος ιδιαίτερος εξοπλισμός εκτός του computer ή του κινητού σας. Θα σας σταλεία σύνδεσμος στο mail σας τον οποίο πατάτε για να συνδεθείτε. Θα σας παρακαλέσουμε να είστε ακριβώς στην έναρξη καθώς ο χρόνος θα είναι αυστηρά μία ώρα.

Θα εκτιμούσαμε αν μπορέσετε να απαντήσετε σε ένα πολύ σύντομο ερωτηματολόγιο πριν και μετά το webinar ώστε να το αξιολογήσετε!

Θα πάρω πιστοποιητικό συμμετοχής;

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να μας ζητήσετε ώστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά πιστοποιητικό συμμετοχής;

Μπορεί κάποιος εκτός των αιμοδοτών του “Αιματοκρήτη” να παρακολουθήσει;

Καλούμε ιδιαίτερα εκπροσώπους φορέων, υπηρεσιών αιμοδοσίας, συνεργαζόμενους ιατρούς&νοσηλευτές, φίλους με τους οποίους συνεργαζόμαστε στο πρόγραμμα #αιμοδοτούμε_μαζί να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια συμβουλευτικής και ενημέρωσης των αιμοδοτών αλλά και στην προσπάθεια αξιολόγισής της ώστε να μπορέσει και στο μέλλον να αξιοποιηθεί ως εργαλείο για μια γρήγορο, αξιόπιστο και εύκολο τρόπο ενημέρωσης των αιμοδοτών.

Με ποιο τρόπο στηρίζει την προσπάθεια το Μποδοσάκειο Ιδρυμα;

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Τα “Σημεία Στήριξης” πραγματικά μετουσίωσαν την ιδέα μας σε πράξη! Είμαστε συγκινημένοι και περήφανοι που ενταχθήκαμε στο πρόγραμμα “μικρές δωρεές μεγάλες ιδέες” που μας έδωσε τη δυνατότητα τόσο υλικά (αγορά υπολογιστή, τεχνική υποστήριξη, διοργάνωση τελικής ενημερωτικής εκδήλωσης) αλλά και βοήθειας ώστε να έχουμε καλύτερη οργάνωση και να επικοινωνήσουμε την ιδέα μας προς τα έξω για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πάμε ένα βήμα παρακάτω την αιμοδοσία της καρδιάς μας! Ευχαριστούμε εκ μέρους του Αιματοκρήτη το Μποδοσάκειο Ιδρυμα, τα σημεία στήριξης, το Social Dynamo που μας εμπιστεύτηκαν και σας καλούμε όλους να μοιραστούμε αυτό το project που ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα ακόμη εργαλείο για την αιμοδοτική κοινότητα!

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *