Τώρα είναι που πρέπει να τους κοιτάζεις κατάματα

Τώρα είναι που πρέπει να τους κοιτάζεις κατάματα

γράφει ο Νίκος Προδρόμου Γκοντές.
Πολλές φορές μπαίνει κανείς σε σκέψεις για το αν η σιωπή είναι χρυσός. Η αλήθεια είναι ότι σιωπώντας δείχνεις εν μέρη πως υποχωρείς είτε αποφεύγεις.Υπάρχει βέβαια και το θέμα ότι υποχωρείς από σεβασμό σε κάποια πράγματα η γεγονότα αλλά στο τέλος παρατηρείς ότι επάνω σε αυτά εκμεταλλεύονται την υποχώρηση αυτή και την μερικώς αδυναμία και ορισμένοι θέλουν να βγουν και από πάνω η να περάσουν το οποιοδήποτε γεγονός με τον δικό τους τρόπο στοχοποιώντας ότι τους συμφέρει.θέλουν να σε κάνουν δηλαδή να χαμηλώσεις το κεφάλι και να σιωπήσεις.

Η απάντηση σε αυτό είναι ότι πρέπει να τους κοιτάξεις κατάματα και μόνο από αυτό θα πάρουν αμέσως την απάντηση που πρέπει. Γιατί όσο και να μην ντρέπονται όταν τους κοιτάξεις στα μάτια και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα τότε καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και οτι προχωράει η σωστή πλευρά της ιστορίας, που παλεύει που είναι παρόν πάντα, που προσπαθεί να ανασηκώσει μία Πατρίδα η οποία πολεμάτε από παντού.

Ας κοιτάξουμε κατάματα όσους θέλουν να πάμε πίσω και ας προχωρήσουμε στον αγώνα την καθημερινότητάς και των προβλημάτων της για το μέλλον της Πατρίδας μας των Παιδιών μας.

Η Ελλάδα προχωράει μπροστά. Δεν γίνεται να γυρίσω πίσω!

Καλή Δύναμη και μη μασάτε! Φουλ επίθεση! Κατάματα!

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *