Σητεία: Συγνώμη δεν μπορείτε να καθίσετε.. είναι τραπέζι για 6 άτομα!

Σητεία: Συγνώμη δεν μπορείτε να καθίσετε.. είναι τραπέζι για 6 άτομα!

Στο όμορφο λιμανάκι της Σητείας κάποιοι φαίνεται πως «διαλέγουν» και βλέπουν μόνο αριθμούς….

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα σε ταβέρνα στο λιμανάκι της Σητείας. Τετραμελής οικογένεια κάθισε σε τραπέζι έξω στο λιμανάκι και τους είπαν ότι εκεί είναι για 6 άτομα!

Αρχικά ήρθε μια κυρία και εμφανές δυσανασχετόντας άφησε κατάλογο αλλά είπε ότι το τραπέζι είναι για 6 πελάτες ενώ εσείς είστε 4! Έπειτα ήρθε άλλος ένας κύριος που είπε επίσης ότι δεν μπορούμε να καθίσουμε γιατί το τραπέζι είναι για 6 άτομα και την ίδια ώρα αργότερα θα παίζουν «μοουνιές» οι πελάτες για να βρουν θέση.

Αφού κατάλαβαν ότι ενοχλήθηκε η τετραμελής οικογένεια, που ήταν και λογικό μετά από αυτή τη συμπεριφορά τους, πρότειναν να διαλέξουν άλλο τραπέζι που ήταν για 4 άτομα. Το πουλάκι είχε πετάξει όμως αφού με τον τρόπο αυτό μόνο που δεν ήθελαν να καθίσουν οι άνθρωποι για φαγητό! Πήγαν σε άλλο μαγαζί και έφαγαν ενώ παίρνοντας μετά από το μαγαζί που θα έπαιζαν «μπουνιές» για τα τραπέζια διαπίστωσαν οτι μόνο αυτό δεν γινόταν! Ήταν άδεια!

Καλό θα είναι λοιπόν αυτά τα μαγαζιά να μην το βλέπουν σαν «αρπαχτή» και να προσέχουν τον κόσμο που πάει για φαγητό περισσότερο!

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *