Ψάχνουμε κωδικό για το ξέσπασμα. Υπάρχει; Παντού!

Ψάχνουμε κωδικό για το ξέσπασμα. Υπάρχει; Παντού!

του Νίκου Προδρόμου Γκοντέ*

Ενώ συνεχίζουμε να διανύουμε μια δύσκολη χρονιά με πράγματα που έχουμε στερηθεί βλέπουμε ότι αντί να εστιάσουμε στο πρόβλημα ψάχνουμε τρόπο ξεσπάσματος! Η αλλαγή αυτή των συνηθειών μας έφερε τελικά πολλά μα πολλά ξεσπάσματα! Αυτό το ξέσπασμα μπορεί να το συναντήσεις στην καθημερινότητα αλλά κυρίως θα το δεις στο διαδίκτυο. Ψάχνει δηλαδή ο καθένας αιτία και αφορμή και νομίζοντας ότι με αυτό το ξέσπασμα έχει βρει και τη λύση.

Το πρόβλημα όμως και πόσο μάλλον αυτό με τον κορονοϊό πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι παγκόσμιο. Όλοι έχουμε στερηθεί πράγματα και σίγουρα έχουμε κουραστεί από όλο αυτό. Πολλές φορές και στο παρελθόν μπορεί να υπήρχε αυτό, ο τρόπος δηλαδή του ξεσπάσματος για να ικανοποιήσουμε το εγώ μας. Τώρα όμως το συναντάς σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Καθένας από εμάς είχε συνηθίσει στην καθημερινότητά του να κάνει κάποια πράγματα. Τώρα όμως όπως είναι και το λογικό μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία της πανδημίας χρειάζεται υπομονή όσο και να μη μπορούμε να το δεχτούμε και όσο και να θέλουμε να ξεσπάσουμε κάπου. Το σίγουρο είναι ότι εάν ψάξουμε κωδικό για ξέσπασμα θα βρούμε παντού!

Για αυτό λοιπόν όσο μπορούμε πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι όσο χρειαστεί.

Γιατί με την υπομονή και την επιμονή μπορούν να γίνουν περισσότερα!

*Νίκος Προδρόμου Γκοντές
-Ελεύθερος Επαγγελματίας

Μένουμε ασφαλείς! Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *