Παρουσία Πλακιωτάκη και Ζωής Ράπτη η κοπή της πίτας της Ν.Δ. στον Άγιο Νικόλαο

Παρουσία Πλακιωτάκη και Ζωής Ράπτη η κοπή της πίτας της Ν.Δ. στον Άγιο Νικόλαο

Παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη και της Αναπληρώτριας Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος Ζωής Ράπτη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Κέντρο “ΚΑΛΥΒΑ” στις Λίμνες η κοπή πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Αγίου Νικολάου.

Το παρών έδωσαν μέλη, στελέχη και φίλοι του κόμματος από όλο το Νομό αλλά και από τους υπόλοιπους Νομούς, παλαιοί πρόεδροι της ΝΟΔΕ Λασιθίου, ενώ, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, η επικεφαλής από την δημοτική μειοψηφία Ελένη Βλάσση, ο αντιδήμαρχος Νεαπόλεως Κίμωνας Χουρδάκης, Περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, εκτός των κ.κ. Πλακιωτάκη και Ράπτη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου Γιώργος Μπαρμπούνης, ο κ. Καλαντζάκης και η κ. Βλάσση, ο Περιφερειακός σύμβουλος Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Βαγγέλης Μαυρικάκης.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η πρόεδρος της Τ.Ο. της ΝΔ Αγίου Νικολάου Ρένα Κλώντζα.

Η Τοπική του Αγίου Νικολάου της ΝΔ προσέφερε στην κ. Ράπτη ως δώρο μια εικόνα.

Τις εντυπώσεις στη βραδιά κέρδισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης πού τραγούδησε και εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους.

Δείτε απόσπασμα βίντεο με τον Υπουργό να τραγουδάει

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Έχετε είδηση; Στείλτε στο viber: 6940042120