Εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόξενο της ελβετικής πρεσβείας είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόξενο της Ελβετικής πρεσβείας Maxime Jost είχε σήμερα (6/3) στον Δήμο Αγίου Νικολάου, ο Δήμαρχος Μανώλης Μενεγάκης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκεο Εντεταλμένος Σύμβουλος Διεθνών & Ευρωπαϊκών θεμάτων του Δήμου κ. Ιωάννης Ρουκουνάκης και η Αγιονικολιώτισσα καθηγήτρια κ. Ελευθερία Σφακιανάκη.

Όπως έγινε γνωστό από τον κ. Jost έχει προταθεί να δημιουργηθεί στον Άγιο Νικόλαο προξενείο επί τιμή, ενώ τα καθήκοντα της επίτιμης προξένου μετά την προβλεπόμενες εγκρίσεις του ελβετικού κράτους και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν από το Υπουργείο Εξωτερικών θα αναλάβει η κ. Σφακιανάκη.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, διαβεβαίωσε τον πρόξενο της Ελβετικής πρεσβείας ότι ο δήμος στηρίζει το εγχείρημα αυτό, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το προξενείο θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους Ελβετούς συμπολίτες οι οποίοι αποτελούν μια σημαντική κοινότητα του τόπου μας.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

About cretapress

Ειδησεογραφικό site Τηλ. Επικοινωνίας 2810 203500

View all posts by cretapress