Μπελάδες για τον αστυνομικό με το κλεμμένο τζιπ – «Ξεσκονίζουν» το κινητό του τηλέφωνο

«Φύλλο και φτερό» κάνουν το κινητό τηλέφωνο ενός 45χρονου αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. οι «Αδιάφθοροι» των Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά τη σύλληψή του, αργά το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ (η ειδική ομάδα ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής).

Ο 45χρονος αστυνομικός εντοπίστηκε να οδηγεί ένα πολυτελές ασημί τζιπ, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Νοέμβριο του 2024 από περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Άμεσα οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Επίσης, βεβαιώθηκε εις βάρος του πλήθος τροχονομικών παραβάσεων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως το τζιπ ήταν κλεμμένο και ότι του το είχε παραχωρήσει για τις μετακινήσεις του ένας ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων, λόγω κάποιας υποχρέωσης που του είχε. Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν κρίθηκαν ιδιαίτερα πειστικές, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από έρευνα, το όνομα του συγκεκριμένου επιχειρηματία από τον χώρο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μόνο άγνωστο δεν ήταν στις Αρχές. Αυτό καθώς φέρεται να έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για απάτες.

Εκτός από την ποινική διαδικασία, εις βάρος του 45χρονου αρχιφύλακα κινήθηκε και πειθαρχικός έλεγχος και αναμένεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Οι «Αδιάφθοροι», πάντως, εκτιμούν ότι θα πάρουν σημαντικές απαντήσεις από το κινητό του τηλέφωνο.

newsbeast.gr

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

About cretapress

Ειδησεογραφικό site Τηλ. Επικοινωνίας 2810 203500

View all posts by cretapress