Μια από τις συγκρούσεις οχημάτων που αποτελούν καθημερινότητα συνέβη το βράδυ της Κυριακής 9/3 σε διασταύρωση δρόμων στην πόλη των Χανίων.
Το τροχαίο συνέβη στην διασταύρωση των οδών Νικολάου Σκουλά και Παρθενίου Κελαιδή όταν Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και το οποίο κινείτο επί της οδού Ν. Σκουλά, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο οδηγός και κινείτο επί της οδού Παρθενίου Κελαιδή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά γυναίκα που επέβαινε στο πρώτο αυτοκίνητο και η οποία είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης.
Η τραυματίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διεκομίσθη για τις πρώτες βοήθειες και τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Χανίων.





Τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο ερευνά το τμήμα Τροχαίας Χανίων.