Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος ο Μάμας Σφακιανάκης στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος ο Μάμας Σφακιανάκης στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με την παράταξη «Πολιτών αυτοΔιοίκηση Κοινή Πορεία» του κ. Μανώλη Κοκοσάλη ο Μάμας Σφακιανάκης.

Όπως μας δήλωσε ο ίδιος στο cretapress:

«Το μέλλον χτίζεται με δημιουργικούς ανθρώπους» – Ζητώ τη μία από τις τέσσερις ψήφους σας για τον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με την παράταξη «Πολιτών αυτοΔιοίκηση Κοινή Πορεία» του κ. Μανώλη Κοκοσάλη

Γεννήθηκα στην Μουρνιά του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στις 10/01/1971, ένα πολύ μικρό χωριό πάνω στα Αστερούσια Όρη, όπου έζησα τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής μου.

Παντρεύτηκα την Ελένη Βακωνάκη το 1989 και έχω τέσσερα (4) παιδιά, την Όλγα, τον Γιάννη, τον Μιχάλη τον Νίκο και τέσσερα (4) εγγόνια.

Ζω και εργάζομαι στον Πύργο του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Γονείς μου είναι ο Μιχάλης και η Όλγα Σφακιανάκη (Αγρότες – Κτηνοτρόφοι)

Αδέλφια μου η Αναστασία, ο Γιώργης και ο Γιάννης Σφακιανάκης.

Στα κοινά

• Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρνιάς «ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ», από το 2012

• Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριών Εκκλησιών την περίοδο 2012-2019

• Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριών Εκκλησιών από το 2019

Επάγγελμα

Είμαι επιχειρηματίας, έχω ιδρύσει την Εταιρεία παραγωγής προϊόντων χάρτου Mamasoft στον Πύργο του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Η MAMASOFT είναι μία αμιγώς κρητική εταιρεία που δραστηριοποιείται εντός και εκτός Κρήτης, ενισχύοντας τον Τόπο μας.

Πάντα εργαζόμουν και εργάζομαι για το καλό του Τόπου μου και των συνανθρώπων μου με όποιο τρόπο μπορώ. Τις περισσότερες φορές «αθόρυβα».

Στα κοινά ασχολήθηκα, από το 2012, σαν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρνιάς «ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ» όπου μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες, όλων μας, την συμπαράσταση του Δήμου και της Περιφέρειας Κρήτης, έγιναν έργα ανάπλασης στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Μουρνιάς.

Ένα έργο κόσμημα για όλα τα Αστερούσια. Επίσης την περίοδο 2012-2019 σαν αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριών Εκκλησιών και από το 2019 σαν Πρόεδρος, καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για την βελτίωση και αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης στον Οικισμό των Τριών Εκκλησιών.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με την παράταξη «Πολιτών αυτοΔιοίκηση Κοινή Πορεία» του κ. Μανώλη Κοκοσάλη, ενός ανθρώπου εργατικού με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα, με μοναδικό γνώμονα και επιθυμία, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Ο αγώνας για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας θα δοθεί και με όλους τους άλλους συνυποψήφιους που έχουμε τους ίδιους στόχους, συντασσόμενοι στο πλευρό του Μανώλη Κοκοσάλη.

Ζητάω τη Μια από τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΨΗΦΟΥΣ σας.

Μάμας Mιχ. Σφακιανάκης,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *