Πώς να βγάλεις έξτρα χρήματα

Πώς να βγάλεις έξτρα χρήματα

Δεν είναι κανένα κρυφό μυστικό ότι η οικονομία της χώρας μας δεν είναι στα καλύτερά της τα τελευταία δεκαπέντε περίπου χρόνια. Πολλοί είναι οι νέοι που μόλις τελειώνουν τις σπουδές τους φεύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, καθώς με την ανεργία στην Ελλάδα να φτάνει το 13,3%, δυσκολεύονται όχι μόνο να βρουν μία εργασία στον τομέα που τους ενδιαφέρει αλλά και να προσληφθούν σε μια θέση που να παρέχει έναν ικανοποιητικό μισθό. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν, όμως, και άνθρωποι που έχουν καταφέρει να εισέλθουν στην αγορά εργασίας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που αναγκάζονται να δουλεύουν με “μαύρα” για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην ή το ευ ζην. 

Αν, λοιπόν, και εσύ αναζητάς τρόπους για να ενισχύσεις το εισόδημά σου, σε αυτό το άρθρο έχω συγκεντρώσει και σου παραθέτω μερικούς εύκολους τρόπους να βγάλεις χρήματα. 

Πούλησε τα ρούχα σου

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι η ντουλάπα σου μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα μικρό κατάστημα ρούχων; Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε μία γωνία στην ντουλάπα μας στην οποία έχουμε καταχωνιάσει όλα εκείνα τα ρούχα που ούτε καν ακουμπάμε ή θυμόμαστε ότι έχουμε. Αν, όμως, αυτά τα ρούχα είναι σε καλή κατάσταση, γιατί να μην τα πουλήσεις; Έτσι, και αυτά θα φορεθούν και πάλι από κάποιον που τα θέλει, αλλά και εσύ θα κερδίσεις μερικά χρήματα. 

Μία τέτοια ανταλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσα από ιστοσελίδες που εξειδικεύονται σε αγοραπωλησίες, όπως το ebay, αλλά και από μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν το Facebook. 

Πούλησε τα κοσμήματά σου

Στην ίδια λογική με την πώληση των ρούχων είναι και η πώληση κοσμημάτων. Η μόνη  διαφορά είναι ότι στα κοσμήματα καλό θα ήταν να επισκεφτείς πρώτα έναν ειδικό, για να τα εκτιμήσει, και να μην εξαπατηθείς πουλώντας τα σε τιμή χαμηλότερη από την αξία τους. 

Για αξιόπιστες εκτιμήσεις, μπορείς να επισκεφτείς την Fasma Hellas, όπου με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, σε μόλις είκοσι δευτερόλεπτα, σου παρουσιάζουν λεπτομερή αναφορά των στοιχείων που απαρτίζουν το κόσμημά σου και σου παρέχουν πιστοποιητικό ανάλυσης. 

Πούλησε υπηρεσίες

Μήπως αντί να πουλήσεις τα κοσμήματά σου, να φτιάξεις εσύ μερικά; Σε ενδιαφέρει η φωτογραφία; Μήπως η ζωγραφική ή το σχέδιο; Όποιο και αν είναι το πάθος σου, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα το εκτιμήσουν και θα θέλουν να αγοράσουν κάτι δικό σου. Το μόνο που πρέπει εσύ να κάνεις είναι να δείξεις στον κόσμο το ταλέντο σου. Πώς θα το κάνεις αυτό; Στις μέρες μας, μια σελίδα στο Facebook ή στο Instagram, όπου θα ανεβάζεις φωτογραφίες των προϊόντων σου, είναι αρκετή για να αποκτήσεις ένα πιστό πελατολόγιο. 

Τέλος, θα πρέπει να τονίσω και πάλι ότι οι ιδέες αυτές αποσκοπούν μόνο στην ενίσχυση του εισοδήματός σου και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον μισθό μιας πλήρους απασχόλησης θέσεως.

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *