7η δράση στον Πύργο για την οδική ασφάλεια από την τροχαία Ηρακλείου

7η δράση στον Πύργο για την οδική ασφάλεια από την τροχαία Ηρακλείου

7η δράση στη σειρά, στον Πύργο Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στο πλαίσιο της καμπάνιας οδικής ασφάλειας «Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor».

Για τους μικρούς φίλους που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στο στίβο μάχης των παιχνιδιών, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Αλεξάκης, το αργυρό μετάλλιο ο Βαγγέλης Δοξαστάκης και το χάλκινο ο Παναγιώτης Αλεξάκης.

Στο τηλεquiz οδικής ασφάλειας για τους μεγαλύτερους την πρώτη θέση κατέκτησε ο Βάϊος Λιανός, τη δεύτερη η Μαρία Καρανδινάκη και την Τρίτη θέση η Ιάσμη Κεφαλάκη.

Επόμενος σταθμός της καμπάνιας οδικής ασφάλειας, η Επισκοπή Δήμου Χερσονήσου την ερχόμενη Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 6:30 το απόγευμα.

Ευχαριστήριο προέδρου τοπικής κοινότητας Πύργου κ. Βασίλη Λεντιδάκη:

Μια σημαντική δράση έγινε απόψε στο Πύργο Μονοφατσιου από τη τροχαία Ηράκλειου σε συνεργασια με το Δήμο αρχανων αστερουσιων και το πολιτιστικό σύλλογο Πύργου.Μια δράση στην οποία συμμετείχαν πολλά παιδιά και έμαθαν πολλα πράγματα για το κώδικα οδικής κυκλοφορίας Ευχαριστούμε πολύ το διοικητή της τροχαίας Ηρακλείου κ.Στελιο Καρακουδη και την ομάδα του για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Ευχαριστήριο προέδρου πολιτιστικού συλλόγου Πύργου κ. Αντώνη Παντζαρίδη:

Η τροχαία Ηρακλείου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, βλέποντας οτι τα τελευταία χρόνια “τα θύματα της ασφάλτου” να αυξάνονται ραγδαία και στην πλειονότητα τους να ειναι νεαρής ηλικίας αποφάσισε να συνδράμει στην καταπολέμηση του φαινομένου. Ένα δραστικό μετρό ειναι η προληψη μεσα απο την ενημερωση. Θέλουμε λοιπον να ευχαριστήσουμε θερμά την τροχαία Ηρακλείου για τις δράσεις της, οι οποίες μυούν τα παιδιά στην οδική συμπεριφορά με διαδραστικό τρόπο. Ετσι τα παιδιά μέσα απο το παιχνίδι και την ενεργό συμμετοχή μαθαίνουν τον οδικό κώδικα.
Τέτοιες δράσεις αποτελούν ενα σημαντικό βήμα για την μείωση ή ακομα και εξάλειψη του φαινομένου που μαστίζει το νησί μας, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πύργου
Παντζαρίδης Αντώνης

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *