Φοινικούντα: Προφυλακιστέος ο 30χρονος για συνέργεια στη διπλή δολοφονία

The 68-year-old campsite owner

Μετά από 9 ώρες κατάθεσης, ο 30χρονος που κατηγορείται για συνέργεια στη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την υπόθεση, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια, που αποφάσισε να προφυλακιστεί.

Ο 30χρονος βρέθηκε στην ανακρίτρια στις 10 το πρωί μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. Από εκείνη την ώρα κατέθετε.

Ο κρατούμενος κατηγορείται πως είχε συνεργεία στον φόνο, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο να καθοδηγούσε τον 22χρονο που φέρεται πλέον ως φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, μέσω πακιστανικών τηλεφώνων.

Παράλληλα το λευκό σκούτερ που χρησιμοποίησαν οι δύο 22χρονη το βράδυ πριν μεταβούν στη Μεσσηνία, το πήραν από σημείο πολύ κοντά στην οικία του 30χρονου. 

Ετσι, οι συλλήψεις για την υπόθεση έχουν γίνει πλέον πέντε. 

Ο 30χρονος βρισκόταν στο εξωτερικό και είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ωστόσο παραδόθηκε ο ίδιος στις αρχές κατά την επιστροφή του στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

About cretapress

Ειδησεογραφικό site Τηλ. Επικοινωνίας 2810 203500

View all posts by cretapress