Ηράκλειο: Οικογενειακός τσακωμός έστειλε 22χρονο στο νοσοκομείο – Χειροπέδες στον κουνιάδο

παγνη εξωτερικα

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 22χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1 Απριλίου, με εμπλεκόμενους τον 22χρονο και τον 19χρονο κουνιάδο του.

Τότε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, με τη λογομαχία να καταλήγει σε συμπλοκή.

Ηράκλειο: Η παρέμβαση φίλου έστειλε τον 22χρονο στο νοσοκομείο

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, φέρεται να παρενέβη φίλος του 19χρονου, ο οποίος έσπρωξε τον 22χρονο, με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν τις Αρχές, με το ΑΤ Χερσονήσου να προχωρά στη σύλληψη του 19χρονου, ενώ ο τρίτος εμπλεκόμενος αναζητείται.

Και οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για το περιστατικό, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

About cretapress

Ειδησεογραφικό site Τηλ. Επικοινωνίας 2810 203500

View all posts by cretapress