Νέος αέρας ανανέωσης στην τοπική αυτοδιοίκηση της ΝΔ!

Νέος αέρας ανανέωσης στην τοπική αυτοδιοίκηση της ΝΔ!

Την θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοιήκησης εμπιστεύτηκε ο Πρόεδρος του Κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γραμματέας ΠΕ Λευτέρης Αυγένακης στον Αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαρούχα Βασίλη ως επιβράβευση της συνεισφοράς του. Με αυτό τον τρόπο η Νέα Δημοκρατία δείχνει έμπρακτα την πρόθεση για ανανέωση και αλλαγή!

ο κ. Βασίλης Βαρούχας 36 ετών, Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πατρών με μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο του Portsmouth με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Εργάζεται ως Τραπεζικό στέλεχος από το 2008. Σήμερα εργάζεται στο Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς στο Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης είναι Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Άλλα άρθρα στην ίδια ενότητα

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Επίσης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2810 203 500. Αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος συνεργάτης, αφήστε το μήνυμα σας στον αυτόματο τηλεφωνητή.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Close Menu
Don`t copy text!