Τοξικότητα, άγχος και βιασύνη. Τρία πράγματα που μας καταστρέφουν καθημερινά

Τοξικότητα, άγχος και βιασύνη. Τρία πράγματα που μας καταστρέφουν καθημερινά

Γράφει ο Νίκος Γκοντές.

Με τις τρείς αυτές λέξεις ξεκινάω αυτό εδώ το άρθρο. Νιώθω ότι δεν είναι όλα όπως παλιότερα τουλάχιστο. Για τους ρυθμούς έχω ξανά αναφερθεί στο παρελθόν. Ναι υπήρχε πάντα πίεση αλλά τώρα έχω την εντύπωση ότι το πράγμα έχει ξεφύγει. Βιάζονται όλοι λες και είναι αγώνας δρόμου.

Σε αυτό έρχεται και η τοξικότητα που είναι ότι χειρότερο και το κακό είναι ότι καθημερινά αυξάνεται. Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουμε κάποιο θέμα μικρό η μεγάλο, όμως αυτό που συμβαίνει και μάλιστα σε έντονο βαθμό είναι να μεταφέρει ο ένας στον άλλο τα δικά του προβλήματα νομίζοντας έτσι ότι θα λύσει τα δικά του.

Φυσικά όταν έχουμε το τρέξιμο μαζί με την τοξικότητα αυτό που συμβαίνει είναι να υπάρχει άγχος. Κάτι το οποίο μας «σκοτώνει» καθημερινά. Αν ρωτήσεις μάλιστα κάποιους το λόγο που βιάζονται, τρελαίνονται και αγχώνονται δεν θα σου απαντήσουν. Δε ξέρουν γιατί κάνουν όλα τα παραπάνω! Δε θυμάμαι παλιότερα τόση πίεση στην καθημερινότητα.

Δεν ξέρω γιατί ουσιαστικά συμβαίνει σε όλους μας και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αυτοκαταστρεφόμαστε! Πρέπει να το δούμε αυτό γιατί δεν ήταν σε τόσο χάλι παλιότερα. Κάτι πρέπει να γίνει. Οι εποχές και οι ρυθμοί μας έχουν απαιτήσεις αλλά δεν γίνεται να σκάσουμε! Ας θυμηθούμε ή ας προσπαθήσουμε να βρούμε τους παλιούς καλούς μας ρυθμούς γιατί αλλιώς μας βλέπω σε χειρότερες καταστάσεις!

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *