Τι ακριβώς θέλουμε σε μια εκλογική διαδικασία;

Τι ακριβώς θέλουμε σε μια εκλογική διαδικασία;

Γράφει ο Νίκος Γκοντές.

Πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες ημέρες φέρνουν συζητήσεις, προβληματισμούς απόψεις για πρόσωπα και επιλογές.

Είναι η εκλογική διαδικασία με τη οποία καλουμαστε όλοι μέσω της κάλπης να δώσουμε την ψήφο μας με εντολή στα πρόσωπα που θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν την επόμενη ημέρα.

Ουσιαστικά για αυτό και επέλεξα να βάλω τον τίτλο: Τι ακριβώς θέλουμε σε μια εκλογική διαδικασία;

Το τονίζω γιατί αυτό που επικρατεί στις συζητήσεις αφορά την καθημερινότητα, για πιθανές λύσεις, για προβλήματα που αναζητούν λύσεις, για παράπονα και φυσικά για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να τα υλοποιήσουν.

Αυτό που δείχνει να θέλουμε όλοι είναι να είμαστε διαθέσιμοι από οποιαδήποτε θέση και αν βρισκόμαστε (υποψήφιοι και ψηφοφόροι, εκλεγμένοι και μη) να βελτιώσουμε από την επόμενη κιόλας μέρα οτιδήποτε κάνει καλύτερα τα πράγματα στον τόπο μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να μπούμε σε έντονο προβληματισμό πριν την απόφαση μας για την κάλπη. Δίνοντας ψήφο και εμπιστοσύνη σε εκείνους που θα μπορούν να δώσουν την επόμενη ημέρα άμεση προτεραιότητα και προτάσεις για λύσεις στα ζητήματα του τόπου, των καταστάσεων και των πραγμάτων που ταλανίζουν την περιοχή.

Από το καφενείο και το διαδίκτυο δεν λύνονται τα προβλήματα. Έχουμε χρέος και ευθύνη για τον τόπο μας και πρέπει να το δείξουμε ή μάλλον να το αποδείξουμε.

Αυτό μπορεί να γίνει με την νόμιμη και δημοκρατική διαδικασία στην κάλπη.

Καλό εκλογικό ντόμρο και τίμιο αγώνα για το καλό του τόπου μας.

Νικόλαος Γκοντές του Προδρόμου
Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Πύργου Μονοφατσίου με το συνδιασμό Πολιτών Αυτοδιοίκηση με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Κοκοσάλη

Τζάμια-Κορνίζες-Είδη Σκίασης Γκοντές. Τηλ. 2811 21 71 81

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *