banner-NEA-EPOXI-600x74

Πασχαλιάτικες δράσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης από τη Μεγάλη Δευτέρα, 2 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Πέμπτη, 5 Απριλίου, ώρες 12:00-16:00 σάς περιμένει για πασχαλινές κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά και για ζυμώματα μυρωδάτων παραδοσιακών Λαμπροκουλούρων.

Μ. Δευτέρα:

12:00-16:00 Πασχαλινές κατασκευές στο εργαστήριο του ΜΦΙΚ με ανακυκλώσιμα υλικά και φαντασία.

12:00-16:00 Στην κουζίνα του Μουσείου ζυμώνουμε μυρωδάτες παραδοσιακές Λαμπροκουλούρες και τους δίνουμε το σχήμα φωλίτσας, πέρδικας, χελώνας αλλά και φιδιού!

˟Μην ξεχάσετε την αφήγηση παραμυθιών του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από την Ελένη Μπετεινάκη, στις 11.00

Μ. Τρίτη:

12:00-16:00 Στολίζετε τη λαμπάδα σας στο εργαστήριο του ΜΦΙΚ με πασχαλινές χειροτεχνίες και φαντασία.

12:00-16:00 Στην κουζίνα του Μουσείου ζυμώνουμε μυρωδάτες παραδοσιακές Λαμπροκουλούρες και    τους δίνουμε το σχήμα φωλίτσας, πέρδικας, χελώνας αλλά και φιδιού!

Μ. Τετάρτη:

12:00-16:00 Στολίζετε πασχαλινά αυγά  στην κουζίνα του Μουσείου. Μην ξεχάσετε να φέρετε τα δικά σας βρασμένα, έτοιμα!

12:00-16:00 Αφήγηση παραμυθιού για έναν περίεργο κύριο Κούνελο και τα σοκολατένια του αυγά.

Μ. Πέμπτη:

12:00-16:00 Στολίζετε τη λαμπάδα σας στο εργαστήριο του ΜΦΙΚ με πασχαλινές χειροτεχνίες και φαντασία.

12:00-16:00 Στολίζετε πασχαλινά αυγά  στην κουζίνα του Μουσείου. Μην ξεχάσετε να φέρετε τα δικά σας βρασμένα, έτοιμα!


Τιμή εισόδου:

Γενική Είσοδος : 5€ (δεν ισχύουν οι εκπτωτικές κατηγορίες του τιμοκαταλόγου)
Για τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης κόστος συμμετοχής: 2€/παιδί

Αν βρίσκεστε στον δρόμο ή δεν έχετε συνεχή πρόσβαση στο internet, αποθηκεύστε το τηλέφωνο του cretapress.gr 6940 042 120 και στείλε μας τη φώτο, το βίντεο ή το μήνυμά σας για να καταγγείλετε, να πείτε την άποψή σας ή και για να δείξετε αυτό που θέλετε.

Άλλος τρόπος επικοινωνίας με internet: info@cretapress.gr

Τελευταία άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Κάνοντας κλικ στο ΝΑΙ, μας επιτρέπετε να κάνουμε χρήση cookies. .

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close